Yabancı Uyruklu Kişiler Şehitler Ağacındaki Künyeleri Çaldı

GÜNDEM 27.06.2021 - 22:18, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yabancı Uyruklu Kişiler Şehitler Ağacındaki Künyeleri Çaldı

Kırşehir'in 193 şehidi için oluşturulan şehitleri ağacına asılı asker künyeleri yabancı uyruklu kişiler tarafından çalındı.

Kırşehir Kent Park girişinde oluşturulan Şehitler Ağacına Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Milletvekili Metin İlhan'ın katılımlarıyla 193 şehidimize ait asker künyeleri asılmıştı.Ancak bir süre sonra buradaki künyeler yabancı uyruklu kişiler tarafından çalındı.   193 Şehidimizin künyelerinin bulunduğu Şehitler Ağacı geçtiğimiz günlerde Böyle Açılmıştı     İhbar sonrası harekete geçen Kırşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri kamera kayıtlarını inceledi ve şehitlerimize ait asker künyelerini çalan kişileri tespit etti ve yakaladı.Şehit Aileleri Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Polis Karakolunda ifadeleri alınan zanlılardan şikayetçi olurken çalınan künyeler de tekrar eski yerlerine asıldı.  
Kırşehir'in 193 şehidi için oluşturulan şehitleri ağacına asılı asker künyeleri yabancı uyruklu kişiler tarafından çalındı.

Kırşehir Kent Park girişinde oluşturulan Şehitler Ağacına Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Milletvekili Metin İlhan'ın katılımlarıyla 193 şehidimize ait asker künyeleri asılmıştı.Ancak bir süre sonra buradaki künyeler yabancı uyruklu kişiler tarafından çalındı.

 

193 Şehidimizin künyelerinin bulunduğu Şehitler Ağacı geçtiğimiz günlerde Böyle Açılmıştı

 

 

İhbar sonrası harekete geçen Kırşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri kamera kayıtlarını inceledi ve şehitlerimize ait asker künyelerini çalan kişileri tespit etti ve yakaladı.Şehit Aileleri Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Polis Karakolunda ifadeleri alınan zanlılardan şikayetçi olurken çalınan künyeler de tekrar eski yerlerine asıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.