Kırşehir'de Son 2 Günde 3 Kaza : 2 Ölü 4 Yaralı

ASAYİŞ 18.08.2021 - 13:31, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Son 2 Günde 3 Kaza : 2 Ölü 4 Yaralı

Kırşehir'de son 2 gün içinde meydana gelen kazalarda 2 kişi öldü, 4 kişi ise yaralandı.

İlk kaza  Değirmenkaşı mevkiinde meydana geldi.Ortaköy'den Kırşehir istikametine doğru gitmekte olan F.K'nın idaresindeki 33 DES 47 plakalı tır motosiklete çarptı.Kazada 14 yaşındaki ikizlerden motosiklet sürücüsü Aşır Tilki yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.İkiz kardeşi Duran Tilki'nin tedavisi ise devam ediyor.Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan tır sürücüsü F.K. hakkında adli işlem başlatıldı.     PETLAS ÇALIŞAN HAYATINI KAYBETTİ 2. kaza Kaman-Kırşehir karayolu üzerinde meydana geldi.Gece saatlerinde Abdullah Orman idaresindeki araç kontrolden çıkarak takla attı.Kazada 34 yaşındaki petlas çalışanı Abdullah Orman hayatını kaybederken yanında bulun 1 kişi ise yaralandı.Orman’ın cenazesi otopsinin ardından aynı gün öğleden sonra Aydınlar Köyünde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.     OTO GALERİ KAVŞAĞINDA ÇARPTIŞTILAR Diğer kaza ise Ankara-Kayseri karayolu oto galeri kavşağında meydana geldi.Işıkların da bulunduğu kavşakta iki aracın çarpışması sonucu yaralanan araç sürücülerinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.  
Kırşehir'de son 2 gün içinde meydana gelen kazalarda 2 kişi öldü, 4 kişi ise yaralandı.

İlk kaza  Değirmenkaşı mevkiinde meydana geldi.Ortaköy'den Kırşehir istikametine doğru gitmekte olan F.K'nın idaresindeki 33 DES 47 plakalı tır motosiklete çarptı.Kazada 14 yaşındaki ikizlerden motosiklet sürücüsü Aşır Tilki yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.İkiz kardeşi Duran Tilki'nin tedavisi ise devam ediyor.Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan tır sürücüsü F.K. hakkında adli işlem başlatıldı.

 

 

PETLAS ÇALIŞAN HAYATINI KAYBETTİ

2. kaza Kaman-Kırşehir karayolu üzerinde meydana geldi.Gece saatlerinde Abdullah Orman idaresindeki araç kontrolden çıkarak takla attı.Kazada 34 yaşındaki petlas çalışanı Abdullah Orman hayatını kaybederken yanında bulun 1 kişi ise yaralandı.Orman’ın cenazesi otopsinin ardından aynı gün öğleden sonra Aydınlar Köyünde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

 

 

OTO GALERİ KAVŞAĞINDA ÇARPTIŞTILAR

Diğer kaza ise Ankara-Kayseri karayolu oto galeri kavşağında meydana geldi.Işıkların da bulunduğu kavşakta iki aracın çarpışması sonucu yaralanan araç sürücülerinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.