Kırşehir'deki Dünür Kavgasında Ölü Sayısı 2'ye Yükseldi

ASAYİŞ 05.11.2021 - 10:04, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'deki Dünür Kavgasında Ölü Sayısı 2'ye Yükseldi

Kırşehir'de dünürler arasında yaşanan kavgada ağır yaralanan kadın, hayatını kaybetti.

1 hafta önce Çukurçayı Mahallesi'nde meydana gelen olayda R.A. (62) av tüfeği ile  tartışma yaşadığı dünürü A.Ç.'yi (64) olay yerinde öldürmüş, A.Ç.'nin eşi S.Ç. (62) ve E.Ç.'yi (41) ise ağır yaralamıştı.Katil zanlısı R.A. ise kovalama sonucu başka bir evin bahçesine yakalanarak gözaltına alınmış daha sonra ise sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.     AĞIR YARALI KADIN KURTARILAMADI Olayın ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan S.Ç., 1 haftadır sürdürdüğü yşam mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti.Durumunun ağırlaştığı öğrenilen E.Ç. ise Kayseri Şehir Hastanesine sevk edildi.
Kırşehir'de dünürler arasında yaşanan kavgada ağır yaralanan kadın, hayatını kaybetti.

1 hafta önce Çukurçayı Mahallesi'nde meydana gelen olayda R.A. (62) av tüfeği ile  tartışma yaşadığı dünürü A.Ç.'yi (64) olay yerinde öldürmüş, A.Ç.'nin eşi S.Ç. (62) ve E.Ç.'yi (41) ise ağır yaralamıştı.Katil zanlısı R.A. ise kovalama sonucu başka bir evin bahçesine yakalanarak gözaltına alınmış daha sonra ise sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

 

 

AĞIR YARALI KADIN KURTARILAMADI

Olayın ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan S.Ç., 1 haftadır sürdürdüğü yşam mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti.Durumunun ağırlaştığı öğrenilen E.Ç. ise Kayseri Şehir Hastanesine sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.