Akpınar'a Doğalgaz Müjdesi

YAŞAM 12.12.2021 - 11:51, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Akpınar'a Doğalgaz Müjdesi

Kırşehir'in Akpınar İlçesi'ne doğalgaz getirilmesi ile ilgili çalışmaların başlandığı duyuruldu

Akpınar Belediyesi'nden yapılan açıklamada geçtiğimiz 2020 yılının kasım ayında doğalgaz getirilmesi ile ilgili başvuru yapıldığı ve bunun olumlu sonuçlandığı belirtildi.Belediyeden yapılan açıklamada ayrıca Kırgaz ve Botaş yetkilileri ile depo alanı ile ilgili görüşmelerin devam ettiği ifde edilerek uygun alanının istimlak edilmesiyle birlikte çalışmaların hız kazanacağı vurgulandı.   TÜRKİYE'NİN EN KÜÇÜK İLÇESİ'NE DOĞALGAZ GELMİŞTİ Geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin en küçük ilçesi olarak bilinen Kırıkkale'ye bağlı Çelebi İlçesi'ne doğalgaz getirilmişti.Akpınar'a 35 km uzaklıkta bulunan Çelebi İlçesi'ne doğalgaz gelmesi Akpınar ve Akçakent İlçelerinde de büyük yankı uyandırmıştı.Bölgede özellikle kadınların doğalgaza yönelik talebi büyüktü.Yer tahsis sorununun çözülmesinin ardından doğalgaz çalışmalarına da bir an önce başlanacak.      
Kırşehir'in Akpınar İlçesi'ne doğalgaz getirilmesi ile ilgili çalışmaların başlandığı duyuruldu

Akpınar Belediyesi'nden yapılan açıklamada geçtiğimiz 2020 yılının kasım ayında doğalgaz getirilmesi ile ilgili başvuru yapıldığı ve bunun olumlu sonuçlandığı belirtildi.Belediyeden yapılan açıklamada ayrıca Kırgaz ve Botaş yetkilileri ile depo alanı ile ilgili görüşmelerin devam ettiği ifde edilerek uygun alanının istimlak edilmesiyle birlikte çalışmaların hız kazanacağı vurgulandı.

 

TÜRKİYE'NİN EN KÜÇÜK İLÇESİ'NE DOĞALGAZ GELMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin en küçük ilçesi olarak bilinen Kırıkkale'ye bağlı Çelebi İlçesi'ne doğalgaz getirilmişti.Akpınar'a 35 km uzaklıkta bulunan Çelebi İlçesi'ne doğalgaz gelmesi Akpınar ve Akçakent İlçelerinde de büyük yankı uyandırmıştı.Bölgede özellikle kadınların doğalgaza yönelik talebi büyüktü.Yer tahsis sorununun çözülmesinin ardından doğalgaz çalışmalarına da bir an önce başlanacak.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.