Zihinsel Engelli Kayıp Genç Kız Bulundu

ASAYİŞ 14.12.2021 - 09:21, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Zihinsel Engelli Kayıp Genç Kız Bulundu

Kırşehir'e Bağlı Akçakent İlçesi'nde öğlen saatlerinde dün öğlen saatlerinde kaybolan zihinsel engelli Bahar Yaldız'dan haber alınamıyordu.Sabah saatlerine kadar devam eden arama çalışmaları neticesinde Bahar Yaldız bulundu.

Akçakent İlçesi Yeniyapan Mahallesi'nde yaşayan Burhan Yaldız'ın 19 yaşındaki zihinsell engelli kızı Bahar Yaldız, öğlen saatlerinde ortadan kaybolmuştu.Saat 14:00'ten bu yana hiç kimse tarafından görülmediği belirtilen talihsiz kızı arama çalışmaları gece boyu devam etti.Ailenin durumu jandarma ve emniyet ekiplerine bildirmesi ile birlikte ilçe halkının da katılımıyla Akçakent Ormanı'nda geniş çaplı arama çalışmaları başlatılmıştı.Ormanda yapılan arama çalışmaları için ısıya duyarlı drone da kullanıldığı belirtildi. SONUNDA BULUNDU Bahar Yaldız'ı arama çalışmalarından sevindiren haber geldi.Kayıp Bahar Yaldız'ın İlçeye bağlı Kamışlı Bölgesi'nde bulunduğu ve evine sağ salim döndüğü bildirildi.Arama çalışmalarına jandarma ve afad ekipleri katıldı.Ayrıca ilçe halkı da kayıp genç kızın bulunması için seferber oldu.  
Kırşehir'e Bağlı Akçakent İlçesi'nde öğlen saatlerinde dün öğlen saatlerinde kaybolan zihinsel engelli Bahar Yaldız'dan haber alınamıyordu.Sabah saatlerine kadar devam eden arama çalışmaları neticesinde Bahar Yaldız bulundu.

Akçakent İlçesi Yeniyapan Mahallesi'nde yaşayan Burhan Yaldız'ın 19 yaşındaki zihinsell engelli kızı Bahar Yaldız, öğlen saatlerinde ortadan kaybolmuştu.Saat 14:00'ten bu yana hiç kimse tarafından görülmediği belirtilen talihsiz kızı arama çalışmaları gece boyu devam etti.Ailenin durumu jandarma ve emniyet ekiplerine bildirmesi ile birlikte ilçe halkının da katılımıyla Akçakent Ormanı'nda geniş çaplı arama çalışmaları başlatılmıştı.Ormanda yapılan arama çalışmaları için ısıya duyarlı drone da kullanıldığı belirtildi.

SONUNDA BULUNDU

Bahar Yaldız'ı arama çalışmalarından sevindiren haber geldi.Kayıp Bahar Yaldız'ın İlçeye bağlı Kamışlı Bölgesi'nde bulunduğu ve evine sağ salim döndüğü bildirildi.Arama çalışmalarına jandarma ve afad ekipleri katıldı.Ayrıca ilçe halkı da kayıp genç kızın bulunması için seferber oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.