Kırşehirli Gurbetçi Ölü Olarak Bulundu

DÜNYA 29.12.2021 - 12:42, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Gurbetçi Ölü Olarak Bulundu

Hollanda'da yaşayan ve 6 haftadır kayıp olan 35 yaşındaki Uğur Kamalı, bir gölette ölü olarak bulundu.

15 Kasım'da Apeldoorn şehrinde ailesiyle yaşadığı evden ilaçlarını ve telefonunu almadan ayrılan 35 yaşındaki Uğur Kamalı'dan yaklaşık 6 haftadır haber alınamıyordu.Apeldoorn polisi özel eğitimli köpeklerle şehrin altını üstüne getirdi ancak Kamalı'nın izine bir türlü ulaşamadı.     Uğur Kamalı'nın izine hiçbir yerde rastlanamayınca bu kez  Vindplek isimli gölette arama çalışma yürütüldü ve Uğur Kamalı'nın cansız bedenine ulaşıldı.Acı haber ile birlikte genç adamın ailesi sinir krizi geçirdi.Polis olayın bir cinayet olup olmaması üzerinde araştırma yaparken otopsisi yapılan Kamalı'nın cenazesi defnedilmek üzere Kırşehir'e gönderildi.     Sıdıklı Köyü nüfusuna kayıtlı Uğur Kamalı'nın cenazesi Ali Çam Camii'nde  öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Bağbaşı mezarlığına defnedildi.  
Hollanda'da yaşayan ve 6 haftadır kayıp olan 35 yaşındaki Uğur Kamalı, bir gölette ölü olarak bulundu.

15 Kasım'da Apeldoorn şehrinde ailesiyle yaşadığı evden ilaçlarını ve telefonunu almadan ayrılan 35 yaşındaki Uğur Kamalı'dan yaklaşık 6 haftadır haber alınamıyordu.Apeldoorn polisi özel eğitimli köpeklerle şehrin altını üstüne getirdi ancak Kamalı'nın izine bir türlü ulaşamadı.

 

 

Uğur Kamalı'nın izine hiçbir yerde rastlanamayınca bu kez  Vindplek isimli gölette arama çalışma yürütüldü ve Uğur Kamalı'nın cansız bedenine ulaşıldı.Acı haber ile birlikte genç adamın ailesi sinir krizi geçirdi.Polis olayın bir cinayet olup olmaması üzerinde araştırma yaparken otopsisi yapılan Kamalı'nın cenazesi defnedilmek üzere Kırşehir'e gönderildi.

 

 

Sıdıklı Köyü nüfusuna kayıtlı Uğur Kamalı'nın cenazesi Ali Çam Camii'nde  öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Bağbaşı mezarlığına defnedildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.