Kırşehirli Yazarın 4. Romanı Komutan Akbay Çıktı

KÜLTÜR 22.07.2022 - 13:56, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Yazarın 4. Romanı Komutan Akbay Çıktı

Kırşehirli yazar Aykut Baş'ın yeni romanı Odessa Yayınevi etiketiyle yayımlandı.

Büyük Selçuklu döneminde ordudan ayrılıp köyüne yerleşen eski bir komutanın ülkesi ile sevdikleri arasında kalarak, Bizans ordusu ile savaşmasını konu edinen roman kitap severlerin ilgisini bekliyor.  Kitabın içeriğine yönelik arka kapak yazısı ise şu şekilde; Kirman Meliki Kavurd, Sultan’a karşı isyan etti. Sultan Alparslan isyanı bastırmak için ordu topluyor. Bu karışıklıktan Bizans’ın bir medet umup topraklarımıza saldıracakları malûmatına ulaştık. Kont Justinyen, sadık köpeği Simon’u küçük bir ordu ile üzerimize gönderiyor. Eğer Altay’ı geçip şehre ulaşabilirse bu kez Kont Justinyen tüm ordusuyla üzerimize gelecektir. Akbay, benim iradem ordunun başına senin geçmendir. Isfahan’dan ayrılırken sen istemedikçe görev vermeyeceğime dair sana söz verdim. Bu yüzden şimdilik yalnızca fikrini alıyor sana soruyorum. Amma olurda devlet ihtiyaç duyarsa verdiğim sözden evvel devletin bekası gelir bilesin. Emir Baybars sana gerektiğinde emirlerini iletecektir. Bu geceyi burada geçir. Yarın köyüne döner, işlerinle meşgul olmaya devam edersin. Kırşehir'li yazar Aykut Baş'ın 4. Romanı olan Komutan Akbay, geçtiğimiz günlerde satışa sunuldu. Kitaba ait tüm satış noktalarına yazarın kişisel web sitesinden ulaşılabiliyor.
Kırşehirli yazar Aykut Baş'ın yeni romanı Odessa Yayınevi etiketiyle yayımlandı.

Büyük Selçuklu döneminde ordudan ayrılıp köyüne yerleşen eski bir komutanın ülkesi ile sevdikleri arasında kalarak, Bizans ordusu ile savaşmasını konu edinen roman kitap severlerin ilgisini bekliyor. 


Kitabın içeriğine yönelik arka kapak yazısı ise şu şekilde;
Kirman Meliki Kavurd, Sultan’a karşı isyan etti. Sultan Alparslan isyanı bastırmak için ordu topluyor. Bu karışıklıktan Bizans’ın bir medet umup topraklarımıza saldıracakları malûmatına ulaştık. Kont Justinyen, sadık köpeği Simon’u küçük bir ordu ile üzerimize gönderiyor. Eğer Altay’ı geçip şehre ulaşabilirse bu kez Kont Justinyen tüm ordusuyla üzerimize gelecektir. Akbay, benim iradem ordunun başına senin geçmendir. Isfahan’dan ayrılırken sen istemedikçe görev vermeyeceğime dair sana söz verdim. Bu yüzden şimdilik yalnızca fikrini alıyor sana soruyorum. Amma olurda devlet ihtiyaç duyarsa verdiğim sözden evvel devletin bekası gelir bilesin. Emir Baybars sana gerektiğinde emirlerini iletecektir. Bu geceyi burada geçir. Yarın köyüne döner, işlerinle meşgul olmaya devam edersin.


Kırşehir'li yazar Aykut Baş'ın 4. Romanı olan Komutan Akbay, geçtiğimiz günlerde satışa sunuldu. Kitaba ait tüm satış noktalarına yazarın kişisel web sitesinden ulaşılabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.