Kırşehir'de Feci Kaza : 1 Kişi Öldü 3 Kişi Ağır Yaralandı

ASAYİŞ 19.11.2022 - 22:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Feci Kaza : 1 Kişi Öldü 3 Kişi Ağır Yaralandı

Kırşehir'de 2 aracın çarpışması sonucu 1 kişi öldü 3 kişi ağır yaralandı.

Kaza akşam saatlerinde Kırşehir-Kayseri Karayolu, Mucur- İlicek arasında meydana geldi.2 Aracın çarpışması sonucu aynı araçta bulunan Remziye kılıç  (46) Ferdi kılıç (27) Hamdi kılıç (50) ağır yaralanırken diğer araçta bulunan 85 yaşındaki Mehmet Evlek ise hayatını kaybetti.Yaralılar Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alınırken savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.   Mehmet Evlek'in Hacıbektaş İlçesi'ne bağlı Avuç Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu ve cenazesinin de öğlen namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından köyünden kaldırılarak defnedileceği öğrenildi.  
Kırşehir'de 2 aracın çarpışması sonucu 1 kişi öldü 3 kişi ağır yaralandı.

Kaza akşam saatlerinde Kırşehir-Kayseri Karayolu, Mucur- İlicek arasında meydana geldi.2 Aracın çarpışması sonucu aynı araçta bulunan Remziye kılıç  (46) Ferdi kılıç (27) Hamdi kılıç (50) ağır yaralanırken diğer araçta bulunan 85 yaşındaki Mehmet Evlek ise hayatını kaybetti.Yaralılar Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alınırken savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Mehmet Evlek'in Hacıbektaş İlçesi'ne bağlı Avuç Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu ve cenazesinin de öğlen namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından köyünden kaldırılarak defnedileceği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.