Kırşehirli, Eğitim Aşkıyla Örnek Oluyor

EĞİTİM 28.11.2022 - 00:51, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli, Eğitim Aşkıyla Örnek Oluyor

Ardahan'ın Posof İlçesi'nde yaşayan Kırşehirli Hacı Ali Yaşar, Eğitim aşkıyla örnek oluyor.

1966 yılına Mucur'da doğan Hacı Ali İşler,  yıllarca Antalya'da turizm sektöründe çalıştıktan sonra emekli oldu. Hayalindeki hukuk eğitimini almak için üniversite sınavlarına giren İşler, Posof Adalet Yüksekokulu Adalet Bölümü'nü kazandı. Okulun yaşı en büyük öğrencisi olan İşler, yıllar sonra okulda olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Posof Adalet Yüksekokulu'nda Adalet, Evde Hasta Bakıcılığı ve İlk Acil Yardım bölümlerinde 240 öğrencinin eğitim gördüğü öğrenildi.
Ardahan'ın Posof İlçesi'nde yaşayan Kırşehirli Hacı Ali Yaşar, Eğitim aşkıyla örnek oluyor.

1966 yılına Mucur'da doğan Hacı Ali İşler,  yıllarca Antalya'da turizm sektöründe çalıştıktan sonra emekli oldu. Hayalindeki hukuk eğitimini almak için üniversite sınavlarına giren İşler, Posof Adalet Yüksekokulu Adalet Bölümü'nü kazandı. Okulun yaşı en büyük öğrencisi olan İşler, yıllar sonra okulda olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Posof Adalet Yüksekokulu'nda Adalet, Evde Hasta Bakıcılığı ve İlk Acil Yardım bölümlerinde 240 öğrencinin eğitim gördüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.