Kırşehirli Gencin Talihsiz Ölümü

GÜNDEM 18.12.2022 - 13:20, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Gencin Talihsiz Ölümü

Ailesiyle birlikte Ankara'da ikamet eden Mehmetcan Bayram, doğalgaz sızıntısına bağlı olarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre ailesiyle birlikte Ankara'da ikamet eden Kaman nüfusuna kayıtlı 18 yaşındaki Mehmetcan Bayram, astım hastasıydı.İddiaya göre çalıştığı iş yerindeki doğalgaz sızıntısı nedeniyle bir süre sonra fenalaşan genç yere yığıldı.Çevredeklilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen talihsiz genç kurtarılamadı.Acı haberi alan ailesi yasa boğulurken Mehmetcan Bayram'ın astım rahatsızlığı nedeniyle kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği düşünülüyor.Bayram'ın asıl ölüm nedeni yapılan otopsinin ardından belli olacak. Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.  
Ailesiyle birlikte Ankara'da ikamet eden Mehmetcan Bayram, doğalgaz sızıntısına bağlı olarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre ailesiyle birlikte Ankara'da ikamet eden Kaman nüfusuna kayıtlı 18 yaşındaki Mehmetcan Bayram, astım hastasıydı.İddiaya göre çalıştığı iş yerindeki doğalgaz sızıntısı nedeniyle bir süre sonra fenalaşan genç yere yığıldı.Çevredeklilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen talihsiz genç kurtarılamadı.Acı haberi alan ailesi yasa boğulurken Mehmetcan Bayram'ın astım rahatsızlığı nedeniyle kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği düşünülüyor.Bayram'ın asıl ölüm nedeni yapılan otopsinin ardından belli olacak.

Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.