Kırşehir Belediyesi Çetin Kış Şartlarına Hazır

GÜNDEM 23.12.2022 - 12:07, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyesi Çetin Kış Şartlarına Hazır

Kış koşulları öncesi Kırşehir Belediyesi, kar yapışlarını göz önünde bulundurarak tüm hazırlıklarını tamamladı.

Kış mevsimine girilmesi ve havların soğumasıyla birlikte kar yağışı da beklenmeye başladı.Zorlu kış koşulları, kar yaışı ve yolların kapanması göz önünde bulunudurularak Kırşehir Belediyesi tarafından tüm hazırlıklar tamamlandı.Bu kapsamında 400 ton tuz karışımı ve 300 ton da saf tuz stoklandı.Ayrıca kaldırımların temizlenmesi için de motorlu ve motorsuz olmak üzere yeni araçlar hizmete sokuldu. Konu ile ilgili açıklamada bulunan  Belediye BaşkanıSelahattin Ekicioğlu, şu ifadelere yer verdi ; “Kırşehir’de 7 gün 24 saat hizmet vermeye hazır olan karla mücadele ekiplerimiz, hemşehrilerimizin sıkıntı yaşamamaları için  tuzlama araçları, kamyon, kepçe, greyder ve kaldırım temizleme araçlarıyla birlikte anında müdahaleye hazır bir konumda bekliyor. Muhtemel kar yağışlarıyla birlikte şehir içinde rampa ve yollara anında müdahale edecek olan ekiplerimiz halkımızın ulaşımının aksamaması için var güçleriyle çalışmaya hazır bir konumda bekliyor. Biz, Kırşehir Belediyesi olarak her türlü hava koşullarını dikkate alarak önceden önlemlerimizi aldık. Kar koşulları kapsamında 400 ton agrega ile karışık tuz ve yaklaşık 300 ton da saf tuz stokumuzla anında müdahaleye hazırız. Tüm Kırşehirli hemşehrilerime sağlıklı ve huzurlu bir kış geçirmelerini diliyorum.”
Kış koşulları öncesi Kırşehir Belediyesi, kar yapışlarını göz önünde bulundurarak tüm hazırlıklarını tamamladı.

Kış mevsimine girilmesi ve havların soğumasıyla birlikte kar yağışı da beklenmeye başladı.Zorlu kış koşulları, kar yaışı ve yolların kapanması göz önünde bulunudurularak Kırşehir Belediyesi tarafından tüm hazırlıklar tamamlandı.Bu kapsamında 400 ton tuz karışımı ve 300 ton da saf tuz stoklandı.Ayrıca kaldırımların temizlenmesi için de motorlu ve motorsuz olmak üzere yeni araçlar hizmete sokuldu.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan  Belediye BaşkanıSelahattin Ekicioğlu, şu ifadelere yer verdi ;

“Kırşehir’de 7 gün 24 saat hizmet vermeye hazır olan karla mücadele ekiplerimiz, hemşehrilerimizin sıkıntı yaşamamaları için  tuzlama araçları, kamyon, kepçe, greyder ve kaldırım temizleme araçlarıyla birlikte anında müdahaleye hazır bir konumda bekliyor.

Muhtemel kar yağışlarıyla birlikte şehir içinde rampa ve yollara anında müdahale edecek olan ekiplerimiz halkımızın ulaşımının aksamaması için var güçleriyle çalışmaya hazır bir konumda bekliyor.

Biz, Kırşehir Belediyesi olarak her türlü hava koşullarını dikkate alarak önceden önlemlerimizi aldık. Kar koşulları kapsamında 400 ton agrega ile karışık tuz ve yaklaşık 300 ton da saf tuz stokumuzla anında müdahaleye hazırız.

Tüm Kırşehirli hemşehrilerime sağlıklı ve huzurlu bir kış geçirmelerini diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.