Öğretmen ve Polis Memuru Kırşehirli Çiftten Acı Haber

GÜNDEM 08.02.2023 - 19:28, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Öğretmen ve Polis Memuru Kırşehirli Çiftten Acı Haber

Adıyaman'da görev yapan Kırşehirli Özge ve İsmail Ülker çiftinden acı haber geldi.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük depremde en büyük yıkımlardan birisini de Adıyaman yaşadı.Adıyaman'da görevli olan ve her ikisi de Kırşehir nüfusuna kayıtlı öğretmen Özge Ülker ve eşi Polis Memuru İsmail Ülker'den acı haber geldi.Uzun süredir enkaz altında ulaşılmaya çlaışılan çiftin cansız bedenlerine ulaşıldı.Acı haber ile birlikte bir umutla bekleyen aileleri yasa boğuldu.Kaman'a bağlı Kargın Köyü nüfusuna kayıtlı çiftin cenazesi Kırşehir'de defnedilecek.     Kırşehir Haber Türk olarak hayatını kaybeden çiftimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ise sabır ve baş sağlığı dileriz.
Adıyaman'da görev yapan Kırşehirli Özge ve İsmail Ülker çiftinden acı haber geldi.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük depremde en büyük yıkımlardan birisini de Adıyaman yaşadı.Adıyaman'da görevli olan ve her ikisi de Kırşehir nüfusuna kayıtlı öğretmen Özge Ülker ve eşi Polis Memuru İsmail Ülker'den acı haber geldi.Uzun süredir enkaz altında ulaşılmaya çlaışılan çiftin cansız bedenlerine ulaşıldı.Acı haber ile birlikte bir umutla bekleyen aileleri yasa boğuldu.Kaman'a bağlı Kargın Köyü nüfusuna kayıtlı çiftin cenazesi Kırşehir'de defnedilecek.

 

 

Kırşehir Haber Türk olarak hayatını kaybeden çiftimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ise sabır ve baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.