Kırşehir'de Acemi Kasaplar Acil Servisi Doldurdu

YAŞAM 28.06.2023 - 19:55, Güncelleme: 28.06.2023 - 19:56
 

Kırşehir'de Acemi Kasaplar Acil Servisi Doldurdu

Kırşehir'de her kurban bayramında olduğu gibi bu kurban bayramında da birçok acemi kasap yaralama nedeniyle hastaneye koştu.

Kurban Bayramı'nın 1. gününde vatandaşlar, kurban ibadetlerini yerine getirirken ; kurban kesimi ve parçalanması sırasında birçok acemi kasap da çeşitli yaralama şikayetleriyle hastanelere koştu.Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi, çeşitli yerlerinden yaralanan acemi kasapların akınına uğradı.Servisten alınan bilgiye göre şimdiye dek 70'in üzerinde vatandaş, kesi vakası nedeniyle tedavi oldu.Daha çok bıçakla kesi vakalarının yaşandığı kentte ; balta ve hızar kesikleri ile çeşitli sebeplerle kafasına ya da vücudunun diğer kısımlarına darbe alan vatandaşlar da tedavi olanlar arasında.
Kırşehir'de her kurban bayramında olduğu gibi bu kurban bayramında da birçok acemi kasap yaralama nedeniyle hastaneye koştu.

Kurban Bayramı'nın 1. gününde vatandaşlar, kurban ibadetlerini yerine getirirken ; kurban kesimi ve parçalanması sırasında birçok acemi kasap da çeşitli yaralama şikayetleriyle hastanelere koştu. Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi, çeşitli yerlerinden yaralanan acemi kasapların akınına uğradı.Servisten alınan bilgiye göre şimdiye dek 70'in üzerinde vatandaş, kesi vakası nedeniyle tedavi oldu.Daha çok bıçakla kesi vakalarının yaşandığı kentte ; balta ve hızar kesikleri ile çeşitli sebeplerle kafasına ya da vücudunun diğer kısımlarına darbe alan vatandaşlar da tedavi olanlar arasında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.