İşte Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Aday Adayları

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.08.2017 - 19:52, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İşte Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Aday Adayları

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli'nin istifasının ardından , yarın (19/08/2017) gerçekleşecek olan temayül yoklaması için İl Başkanı aday adaylığı tam liste kesinleşti.Buna göre AK Parti Kırşehir Aday Adaylığı için 17 kişi başvurdu. İŞTE O LİSTE ! İŞTE ÖNE ÇIKAN ADAYLAR Burak Öztürk Özgür Yaşasın   Bilgehan Altaş Mahmut Sami Doğancı Muhammed Hekimhan İbrahim Küçükdeveci Ahmet Emin Güneş Aydın Kahraman Kenan Yanık      
AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli'nin istifasının ardından , yarın (19/08/2017) gerçekleşecek olan temayül yoklaması için İl Başkanı aday adaylığı tam liste kesinleşti.Buna göre AK Parti Kırşehir Aday Adaylığı için 17 kişi başvurdu.

İŞTE O LİSTE ! İŞTE ÖNE ÇIKAN ADAYLAR Burak Öztürk Özgür Yaşasın   Bilgehan Altaş Mahmut Sami Doğancı Muhammed Hekimhan İbrahim Küçükdeveci Ahmet Emin Güneş Aydın Kahraman Kenan Yanık      
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.