İYİ Parti Kırşehir Merkez İçin 2 Aday Yarışacak

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2020 - 22:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İYİ Parti Kırşehir Merkez İçin 2 Aday Yarışacak

İyi Parti Kırşehir Merkez İlçe Başkanlığı için 2 aday yarışacak. İyi Parti Kırşehir Merkez İlçe Başkanlığı için mevcut İlçe Başkanı Yaşar Nuransoy ile Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Satılmış’ın aday olmak için girişimde bulunduğunu açıklayan İyi Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen Parti binasında aday açıklama toplantısı düzenledi. “Burada bu günler Bizim için bayram niteliğinde olması gereken özel günlerdir, ancak millet olarak sıkıntılı günlerden geçiyoruz. Suriye'den gelen şehit haberleri hepimizi üzüntüye boğdu. Allah milletimizin ve ordumuzun yardımcısı olsun inşallah. Biz bugün kısa bir açıklama yapacağız. Mevcut Merkez İlçe Başkanımız Yaşar Nuransoy ve İlçe Yönetim Kurulu Üyemiz Zafer Satılmış 15 Mart 2020’de yapacağımız 2. Olağan Genel Kurul’umuzda aday olacaklarını ifade ettiler. Biz bir aileyiz. Dileğimiz partimizin güçlenmesidir. İnşallah bunu başarmaya devam edeceğiz. Her ikisi de bu göreve layık arkadaşlarımızdır.İnşallah her şey iyi olacaktır.” dedi. İl Başkanı’nın ardından söz alan Yaşar Nuransoy ve Zafer Satılmış da amaçlarının milletimize ve Kırşehir'e, İyi Parti'ye hizmet etmek olduğunu ifade ederek seçim sonucunun hizmet anlayışlarına etki etmeyeceğini, aynı şekilde partileri için çalışmaya devam edeceklerini belirttiler. Toplantı Şehitler için Kur'an-ı Kerim okunması ve dualarla sona erdi.

İyi Parti Kırşehir Merkez İlçe Başkanlığı için 2 aday yarışacak.

İyi Parti Kırşehir Merkez İlçe Başkanlığı için mevcut İlçe Başkanı Yaşar Nuransoy ile Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Satılmış’ın aday olmak için girişimde bulunduğunu açıklayan İyi Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen Parti binasında aday açıklama toplantısı düzenledi.

“Burada bu günler Bizim için bayram niteliğinde olması gereken özel günlerdir, ancak millet olarak sıkıntılı günlerden geçiyoruz. Suriye'den gelen şehit haberleri hepimizi üzüntüye boğdu. Allah milletimizin ve ordumuzun yardımcısı olsun inşallah.

Biz bugün kısa bir açıklama yapacağız. Mevcut Merkez İlçe Başkanımız Yaşar Nuransoy ve İlçe Yönetim Kurulu Üyemiz Zafer Satılmış 15 Mart 2020’de yapacağımız 2. Olağan Genel Kurul’umuzda aday olacaklarını ifade ettiler. Biz bir aileyiz. Dileğimiz partimizin güçlenmesidir. İnşallah bunu başarmaya devam edeceğiz. Her ikisi de bu göreve layık arkadaşlarımızdır.İnşallah her şey iyi olacaktır.” dedi.

İl Başkanı’nın ardından söz alan Yaşar Nuransoy ve Zafer Satılmış da amaçlarının milletimize ve Kırşehir'e, İyi Parti'ye hizmet etmek olduğunu ifade ederek seçim sonucunun hizmet anlayışlarına etki etmeyeceğini, aynı şekilde partileri için çalışmaya devam edeceklerini belirttiler.

Toplantı Şehitler için Kur'an-ı Kerim okunması ve dualarla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.