Jeotermal A.Ş'den Kırşehir Belediyespor'a Destek

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.12.2019 - 12:37, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Jeotermal A.Ş'den Kırşehir Belediyespor'a Destek

2. Lig kırmızı grubu 30 puanla 6. sırada bitiren Kırşehir Belediyespor ile Jeotermal A.Ş. arasında sponsorluk protokolü imzalandı. Valilik binasında düzenlenen imza törenine Vali İbrahim Akın, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Belediyespor Başkanı Osman Uçar'ın yanı sıra şirket yönetim kurulu üyeleri ile Kırşehir Belediyespor yöneticileri katıldı. KIRŞEHİR BELEDİYESPOR İLİMİZİN ORTAK DEĞERİ Şirket yönetim kurulu adına protokolü imzalayan Vali İbrahim Akın, ''Kırşehir Belediyespor ilimizin ortak bir değeri.Halkımızın büyük ilgi gösterdiği Kırşehir Belediyespor’a imzaladığımız sponsorluk sözleşmesi ile daha önceki sezonlarda olduğu gibi bu sezonda da şirketimizin imkanları çerçevesinde ve yönetim kurulumuzun oy birliğiyle aldığı karar doğrultusunda destek sağlıyoruz. Bu desteğin sağlanmasına katkı veren şirket yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. İmzaladığımız sponsorluk protokolünün Kırşehir Belediyesporumuz için hayırlı olmasını diliyor, 1. Lig yolunda takımımıza başarılar diliyorum.” dedi.  

2. Lig kırmızı grubu 30 puanla 6. sırada bitiren Kırşehir Belediyespor ile Jeotermal A.Ş. arasında sponsorluk protokolü imzalandı.

Valilik binasında düzenlenen imza törenine Vali İbrahim Akın, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Belediyespor Başkanı Osman Uçar'ın yanı sıra şirket yönetim kurulu üyeleri ile Kırşehir Belediyespor yöneticileri katıldı.

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR İLİMİZİN ORTAK DEĞERİ

Şirket yönetim kurulu adına protokolü imzalayan Vali İbrahim Akın, ''Kırşehir Belediyespor ilimizin ortak bir değeri.Halkımızın büyük ilgi gösterdiği Kırşehir Belediyespor’a imzaladığımız sponsorluk sözleşmesi ile daha önceki sezonlarda olduğu gibi bu sezonda da şirketimizin imkanları çerçevesinde ve yönetim kurulumuzun oy birliğiyle aldığı karar doğrultusunda destek sağlıyoruz. Bu desteğin sağlanmasına katkı veren şirket yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. İmzaladığımız sponsorluk protokolünün Kırşehir Belediyesporumuz için hayırlı olmasını diliyor, 1. Lig yolunda takımımıza başarılar diliyorum.” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.