Kadın Emek Pazarı Kırşehir Halkıyla Buluşuyor

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.05.2019 - 12:50, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kadın Emek Pazarı Kırşehir Halkıyla Buluşuyor

Kadınların el emeklerini satmalarına olanak sağlayan ''Kadın Emek Pazarı'' Kırşehir Halkıyla Buluşuyor. Günümüzde geçim bir hayli zor.Özellikle ev hanımları el işi ürünlerini satarak ev ekonomisine katkıda bulunmaya çalışıyor.Kırşehirli ev hanımlarının satışa sunduğu el işi ürünlerinin halka arzedilmesini amaçlayan Kadın Emek Pazarı açılıyor.Dükkan tahsislerinin ücretsiz olduğu pazar için Aile Yaşam Merkezine başvurulabiliyor.Vatandaşlar ise pazarı sabah 10:00 ile akşam 18:00 saatleri arasında ziyaret edebilecek.

Kadınların el emeklerini satmalarına olanak sağlayan ''Kadın Emek Pazarı'' Kırşehir Halkıyla Buluşuyor.

Günümüzde geçim bir hayli zor.Özellikle ev hanımları el işi ürünlerini satarak ev ekonomisine katkıda bulunmaya çalışıyor.Kırşehirli ev hanımlarının satışa sunduğu el işi ürünlerinin halka arzedilmesini amaçlayan Kadın Emek Pazarı açılıyor.Dükkan tahsislerinin ücretsiz olduğu pazar için Aile Yaşam Merkezine başvurulabiliyor.Vatandaşlar ise pazarı sabah 10:00 ile akşam 18:00 saatleri arasında ziyaret edebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.