Keskin'e Şehit Ateşi Düştü

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2018 - 16:57, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Keskin'e Şehit Ateşi Düştü

Hakkari’de bölücü terör örgütü PKK tarafından Kuzey Irak Zap Bölgesi'nden güdümlü füzeyle yapılan saldırı sonucu şehit olan askerin Kırıkkaleli Piyade Sözleşmeli Er Emre Güngör olduğu öğrenildi.  Hakkari’nin Çukurca ilçesi Güven Dağı Üs Bölgesine Kuzey Irak Zap Bölgesi tarafından PKK’lı teröristler tarafından 2 adet güdümlü füze atılması sonucu 1 asker şehit olmuş, 3’ü asker 4 kişi de yaralanmıştı. Şehit olan askerin Kırıkkale’nin Keskin ilçesine bağlı Armutlu köyü nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Emre Güngör olduğu ortaya çıktı. ACI HABER BABA OCAĞINA ULAŞTI Hakkari’de şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Güngör’ün Kırıkkale’deki baba evine ve sokağına Türk bayrakları asıldı. Hakkari’nin Çukurca ilçesi Güven Dağı Üs Bölgesine Kuzey Irak Zap Bölgesi tarafından PKK’lı teröristler tarafından 2 adet güdümlü füze atılması sonucu 1 asker şehit olmuş, 3’ü asker 4 kişi de yaralanmıştı. Hain saldırıda şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Emre Güngör’ün (26), Kırıkkale'nin Kaletepe Mahallesi'ndeki baba ocağına ve sokağa Türk bayrakları asıldı. 7 kardeş olan şehit Güngör’ün Gaziantep'te görev yapan jandarma uzman çavuş ağabeyi de olduğu öğrenildi.  
Hakkari’de bölücü terör örgütü PKK tarafından Kuzey Irak Zap Bölgesi'nden güdümlü füzeyle yapılan saldırı sonucu şehit olan askerin Kırıkkaleli Piyade Sözleşmeli Er Emre Güngör olduğu öğrenildi. 

Hakkari’nin Çukurca ilçesi Güven Dağı Üs Bölgesine Kuzey Irak Zap Bölgesi tarafından PKK’lı teröristler tarafından 2 adet güdümlü füze atılması sonucu 1 asker şehit olmuş, 3’ü asker 4 kişi de yaralanmıştı. Şehit olan askerin Kırıkkale’nin Keskin ilçesine bağlı Armutlu köyü nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Emre Güngör olduğu ortaya çıktı. ACI HABER BABA OCAĞINA ULAŞTI Hakkari’de şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Güngör’ün Kırıkkale’deki baba evine ve sokağına Türk bayrakları asıldı.

Hakkari’nin Çukurca ilçesi Güven Dağı Üs Bölgesine Kuzey Irak Zap Bölgesi tarafından PKK’lı teröristler tarafından 2 adet güdümlü füze atılması sonucu 1 asker şehit olmuş, 3’ü asker 4 kişi de yaralanmıştı. Hain saldırıda şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Emre Güngör’ün (26), Kırıkkale'nin Kaletepe Mahallesi'ndeki baba ocağına ve sokağa Türk bayrakları asıldı. 7 kardeş olan şehit Güngör’ün Gaziantep'te görev yapan jandarma uzman çavuş ağabeyi de olduğu öğrenildi.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.