Kiraz Teyzeden Örnek Davranış

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2018 - 18:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kiraz Teyzeden Örnek Davranış

Çocukların daha iyi şartlarda eğitim ve öğretim görmesini isteyen Hayırsever Kiraz Kaplan kendi adına hisseli arsalarını Devlete bağışladı. Valilik makamında gerçekleştirilen imza töreni sırasında konuşan Vali İbrahim Akın, arsasını eğitim-öğretim hizmetlerinde kullanılmak üzere bağışlayan Hayırsever Kiraz Kaplan’ın örnek bir davranış sergilediğini söyledi. Bu bağışı, Türk milletinin eğitim-öğretime verdiği önemin bir ifadesi olarak değerlendiren Vali İbrahim Akın, “Hayırsever Kiraz Kaplan, Kayabaşı Mahallesinde kendine ait olan taşınmazlardaki hisselerini eğitim-öğretim hizmetlerinde kullanılmak üzere İl Özel İdaremize bağışlamıştır. Eğitimde marka kent olan ilimizde eğitim hayatına sunduğu katkılardan dolayı kendisine teşekkür ediyorum.” dedi. Hayırsever Kiraz Kaplan’ın yakını Merkez Valisi  Ahmet Altıparmak ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz’ın da yer aldığı imza töreni, Vali İbrahim Akın, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Şevket Karadeniz ve Hayırsever Kiraz Kaplan’ın protokolü imzalaması ile sona erdi.
Çocukların daha iyi şartlarda eğitim ve öğretim görmesini isteyen Hayırsever Kiraz Kaplan kendi adına hisseli arsalarını Devlete bağışladı.

Valilik makamında gerçekleştirilen imza töreni sırasında konuşan Vali İbrahim Akın, arsasını eğitim-öğretim hizmetlerinde kullanılmak üzere bağışlayan Hayırsever Kiraz Kaplan’ın örnek bir davranış sergilediğini söyledi.

Bu bağışı, Türk milletinin eğitim-öğretime verdiği önemin bir ifadesi olarak değerlendiren Vali İbrahim Akın, “Hayırsever Kiraz Kaplan, Kayabaşı Mahallesinde kendine ait olan taşınmazlardaki hisselerini eğitim-öğretim hizmetlerinde kullanılmak üzere İl Özel İdaremize bağışlamıştır. Eğitimde marka kent olan ilimizde eğitim hayatına sunduğu katkılardan dolayı kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.

Hayırsever Kiraz Kaplan’ın yakını Merkez Valisi  Ahmet Altıparmak ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz’ın da yer aldığı imza töreni, Vali İbrahim Akın, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Şevket Karadeniz ve Hayırsever Kiraz Kaplan’ın protokolü imzalaması ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.