KIRGAZ'ın Resmi İnternet Sitesi Hacklendi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2018 - 23:01, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

KIRGAZ'ın Resmi İnternet Sitesi Hacklendi

Kırşehir ve Kırıkkale doğalgaz dağıtım şirketi Kırgaz'ın resmi internet sitesi ve tüm dijital veriler Hackerlar tarafından ele geçirildi. KIRGAZ'a ait tüm dijital işlemlerin de yapıldığı resmi internet sitesi internet korsanları tarafından ele geçirdi.Tüm veri tabanını ve dijital kayıtları ele geçiren internet korsanlarının KIRGAZ'dan para talep ettiği bildirildi.An itibariyle KIRGAZ'ın resmi internet sitesine girilemezken gün boyu da KIRGAZ binasına internet servisleri de tamamen durduruldu.KIRGAZ yetkilileri yaşanan aksaklığın giderilmesi için çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. GAZETEMİZE MAİL GÖNDERDİLER KIRGAZ'ın resmi internet sitesini ele geçiren korsanlar gazetemize de bilgilendirme mail'i attılar.Gönderi'de , ''Kırşehir gaz firmasının şuan yaşanan aksaklıklarının sebebi  www.kirgaz.com.tr  sitesine girememeniz de sebebi Tüm veri tabanları tarafımızca hacklenmiş olmasından sebeptir. Şuan itibari ile firma bünyesinde dijital olarak hiç bir kayıt kalmamış durumdadır. Kendilerini arayarak durumu teyit edebilirsiniz.'' açıklamaları yer aldı.  
Kırşehir ve Kırıkkale doğalgaz dağıtım şirketi Kırgaz'ın resmi internet sitesi ve tüm dijital veriler Hackerlar tarafından ele geçirildi.

KIRGAZ'a ait tüm dijital işlemlerin de yapıldığı resmi internet sitesi internet korsanları tarafından ele geçirdi.Tüm veri tabanını ve dijital kayıtları ele geçiren internet korsanlarının KIRGAZ'dan para talep ettiği bildirildi.An itibariyle KIRGAZ'ın resmi internet sitesine girilemezken gün boyu da KIRGAZ binasına internet servisleri de tamamen durduruldu.KIRGAZ yetkilileri yaşanan aksaklığın giderilmesi için çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. GAZETEMİZE MAİL GÖNDERDİLER KIRGAZ'ın resmi internet sitesini ele geçiren korsanlar gazetemize de bilgilendirme mail'i attılar.Gönderi'de , ''Kırşehir gaz firmasının şuan yaşanan aksaklıklarının sebebi  www.kirgaz.com.tr  sitesine girememeniz de sebebi Tüm veri tabanları tarafımızca hacklenmiş olmasından sebeptir. Şuan itibari ile firma bünyesinde dijital olarak hiç bir kayıt kalmamış durumdadır. Kendilerini arayarak durumu teyit edebilirsiniz.'' açıklamaları yer aldı.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.