Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nde Yürüyüş Etkinliği Düzenlendi

YAŞAM 04.10.2023 - 21:07, Güncelleme: 04.10.2023 - 21:02
 

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nde Yürüyüş Etkinliği Düzenlendi

3 Ekim Dünya yürüyüş günü kapsamında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nde Kızılay Kırşehir Şubesi ve Üniversite öğrencileri tarafından yürüyüş etkinliği gerçekleştirildi.

Dünya yürüyüş günü kapsamında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nde yürüyüş etkinliği düzenlendi.Kızılay Kırşehir Şubesi ve Üniversite öğrencilerinin katıldığı yürüyüş rektörlük binasından başlayarak Yabancı Diller Yüksel Okulu önünde sona erdi.Etkinliğin ardından Kızılay şubesi tarafından kek ve meyve suyu ikram edildi. İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı ve Kızılay Kadın Kolları Başkanı Prof. Dr. Nur Çetin yaptığı açıklamada etkinlikle ilgili şu ifadelere yer verdi : 3 Ekim Dünya Yürüyüş günü.Biz de Kırşehir olarak üniversitemizde kampüsümüzde yürüdük.Biliyorsunuz ki yürümek sağlıklı yaşamın bir parçası ve milletimizin geleceği gençlerimize bu alışkanlıkları aşılamayı amaçlıyoruz.Bundan sonraki süreçte yürüyüşlere sportif faaliyetlere devam edeceğiz.      
3 Ekim Dünya yürüyüş günü kapsamında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nde Kızılay Kırşehir Şubesi ve Üniversite öğrencileri tarafından yürüyüş etkinliği gerçekleştirildi.

Dünya yürüyüş günü kapsamında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nde yürüyüş etkinliği düzenlendi.Kızılay Kırşehir Şubesi ve Üniversite öğrencilerinin katıldığı yürüyüş rektörlük binasından başlayarak Yabancı Diller Yüksel Okulu önünde sona erdi.Etkinliğin ardından Kızılay şubesi tarafından kek ve meyve suyu ikram edildi.

İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı ve Kızılay Kadın Kolları Başkanı Prof. Dr. Nur Çetin yaptığı açıklamada etkinlikle ilgili şu ifadelere yer verdi :

3 Ekim Dünya Yürüyüş günü.Biz de Kırşehir olarak üniversitemizde kampüsümüzde yürüdük.Biliyorsunuz ki yürümek sağlıklı yaşamın bir parçası ve milletimizin geleceği gençlerimize bu alışkanlıkları aşılamayı amaçlıyoruz.Bundan sonraki süreçte yürüyüşlere sportif faaliyetlere devam edeceğiz.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.