Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Öyle Bir Söz Verdi ki !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.09.2018 - 12:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Öyle Bir Söz Verdi ki !

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci bisiklete bindiği video'yu twitter hesabından paylaştı ve öyle bir söz verdi ki...  Daha önce yapılan bisiklet yolunda tura çıkan ve zabıta ekiplerine de bisiklet tahsis ettiren Yaşar Bahçeci, ''Bugün itibariyle şehir içinde bisiklet kullanmaya başladık, başkan dahil tüm belediye çalışanları bisiklet kullanacak, çarşıda bisikletle gezen başkan görenler şaşırmasın.'' paylaşımında bulundu. Bugün itibariyle başkan dahil tüm belediye çalışanları şehir içinde bisiklet kullanacak diyen Yaşar Bahçeci'nin bu sözü çok konuşuldu.Bakalım Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'yi bundan sonraki günlerde şehir içinde makam aracıyla mı yoksa bisiklet ile mi göreceğiz ?
Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci bisiklete bindiği video'yu twitter hesabından paylaştı ve öyle bir söz verdi ki...  Daha önce yapılan bisiklet yolunda tura çıkan ve zabıta ekiplerine de bisiklet tahsis ettiren Yaşar Bahçeci, ''Bugün itibariyle şehir içinde bisiklet kullanmaya başladık, başkan dahil tüm belediye çalışanları bisiklet kullanacak, çarşıda bisikletle gezen başkan görenler şaşırmasın.'' paylaşımında bulundu.

Bugün itibariyle başkan dahil tüm belediye çalışanları şehir içinde bisiklet kullanacak diyen Yaşar Bahçeci'nin bu sözü çok konuşuldu.Bakalım Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'yi bundan sonraki günlerde şehir içinde makam aracıyla mı yoksa bisiklet ile mi göreceğiz ?
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.