Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin Ziyaretlerinde Dikkat Çeken Ayrıntı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2018 - 10:49, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin Ziyaretlerinde Dikkat Çeken Ayrıntı

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Mart 2019'da yapılacak yerel seçim çalışmalarına hız verdi.Bahçeci'nin Ak Parti kurmaylarını ziyareti sırasında dikkat çeken bir ayrıntı vardı. Geçtiğimiz günlerde Ak Parti yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret eden Yaşar Bahçeci'nin yanında Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli vardı.Ak Parti genişletilmiş İl Başkanları toplantısının ardından gerçekleşen bu ziyarette Kırşehir Ak Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan'ın olmayışı ise dikkatlerden kaçmamıştı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'a ağır ithamlarda bulunmuş daha sonra da görevinden alınmıştı.İşte tam da bu olayın ertesinde Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Numan Kurtulmuş'u ziyaret etti.Ziyaret sırasında dikkat çeken bir ayrıntı vardı.Daha önceki ziyaretlerini Ak Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan ile birlikte yapan Bahçeci'nin yanında bu kez Kırıkkale Ak Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen vardı.Her iki fotoğrafta da özellikle genişletilmiş il başkanları toplantısının ardından yapılan ziyarette Muzaffer Aslan'ın olmayışı ; ''Bahçeci ile Aslan'ın araları açık mı?'' sorusunu akla getirdi.
Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Mart 2019'da yapılacak yerel seçim çalışmalarına hız verdi.Bahçeci'nin Ak Parti kurmaylarını ziyareti sırasında dikkat çeken bir ayrıntı vardı.

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret eden Yaşar Bahçeci'nin yanında Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli vardı.Ak Parti genişletilmiş İl Başkanları toplantısının ardından gerçekleşen bu ziyarette Kırşehir Ak Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan'ın olmayışı ise dikkatlerden kaçmamıştı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'a ağır ithamlarda bulunmuş daha sonra da görevinden alınmıştı.İşte tam da bu olayın ertesinde Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Numan Kurtulmuş'u ziyaret etti.Ziyaret sırasında dikkat çeken bir ayrıntı vardı.Daha önceki ziyaretlerini Ak Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan ile birlikte yapan Bahçeci'nin yanında bu kez Kırıkkale Ak Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen vardı.Her iki fotoğrafta da özellikle genişletilmiş il başkanları toplantısının ardından yapılan ziyarette Muzaffer Aslan'ın olmayışı ; ''Bahçeci ile Aslan'ın araları açık mı?'' sorusunu akla getirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.