Kırşehir Belediyesi Sanayi Sitesinde Asfalt Serimine Başladı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2019 - 13:22, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyesi Sanayi Sitesinde Asfalt Serimine Başladı

Kırşehir Belediyesi Kılıçözü Sanayi Sitesinde asfalt serimine başladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri alt yapı çalışması tamamlanan Kılıçözü Sanayii Sitesi keresteciler ve hurdacılar bölümüne asfalt serimi yaptı. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ''Kılıçözü sanayi Bölgemize yol çalışması hayırlı olsun. Kılıçözü Sanayii Sitesinde alt yapısı biten yerlerde asfalt serim çalışmamız başladı. Önce sanayimizde tüm alt yapıyı yenileyelim ki bir daha yap boz olmasın istedik. Şuanda yol yapım çalışmamız Sanayii bölgesinde devam ediyor, standartı çok kaliteli bir yol yapıyoruz, ekiplerimiz şuan Keresteciler ve Hurdacılar bölümünde asfalt atımı yapıyor. Asfalt atımı çalışmaları hızla yapılarak alt yapısı biten bölümlerde hazır hale getirilecek. Çalışmalar koordineli ve etap etap olarak yapılacak. Kılıçözü Sanayii Sitemizde Asfalt bittiğinde kaldırım çalışmalarımız devam edecek, çamurdan ve tozdan kurtarmış olacağız. '' ifadelerine yer verdi. GÖZ BOYAYALIM ANLAYIŞINDA HİÇBİR ZAMAN OLMADIK Göreve geldikleri günden bu yana alt yapı çalışması bitmeyen yerlerde, üst yapı çalışması yapmadıklarını kaydeden Başkan Bahçeci,  ''Günü kurtaralım üstün körü bir çalışma yapalım ve göz boyayalım anlayışında hiçbir zaman  olmadık. Kılıçözü Sanayi Sitemizde de alt yapısı biten yerlerde üst yapı çalışmaları yapılacak. Asfalt serim çalışmamız da İnşallah etap etap ilerleyeceğiz, alt yapısı biten bölgelerde de asfalt serim çalışmamızı gerçekleştireceğiz. '' açıklamalarında bulundu.

Kırşehir Belediyesi Kılıçözü Sanayi Sitesinde asfalt serimine başladı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri alt yapı çalışması tamamlanan Kılıçözü Sanayii Sitesi keresteciler ve hurdacılar bölümüne asfalt serimi yaptı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ''Kılıçözü sanayi Bölgemize yol çalışması hayırlı olsun. Kılıçözü Sanayii Sitesinde alt yapısı biten yerlerde asfalt serim çalışmamız başladı. Önce sanayimizde tüm alt yapıyı yenileyelim ki bir daha yap boz olmasın istedik. Şuanda yol yapım çalışmamız Sanayii bölgesinde devam ediyor, standartı çok kaliteli bir yol yapıyoruz, ekiplerimiz şuan Keresteciler ve Hurdacılar bölümünde asfalt atımı yapıyor. Asfalt atımı çalışmaları hızla yapılarak alt yapısı biten bölümlerde hazır hale getirilecek. Çalışmalar koordineli ve etap etap olarak yapılacak. Kılıçözü Sanayii Sitemizde Asfalt bittiğinde kaldırım çalışmalarımız devam edecek, çamurdan ve tozdan kurtarmış olacağız. '' ifadelerine yer verdi.

GÖZ BOYAYALIM ANLAYIŞINDA HİÇBİR ZAMAN OLMADIK

Göreve geldikleri günden bu yana alt yapı çalışması bitmeyen yerlerde, üst yapı çalışması yapmadıklarını kaydeden Başkan Bahçeci,  ''Günü kurtaralım üstün körü bir çalışma yapalım ve göz boyayalım anlayışında hiçbir zaman  olmadık. Kılıçözü Sanayi Sitemizde de alt yapısı biten yerlerde üst yapı çalışmaları yapılacak. Asfalt serim çalışmamız da İnşallah etap etap ilerleyeceğiz, alt yapısı biten bölgelerde de asfalt serim çalışmamızı gerçekleştireceğiz. '' açıklamalarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.