Kırşehir Belediyespor Deplasmanda Vanspor'u 2-1 Yendi

SPOR 10.03.2021 - 16:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor Deplasmanda Vanspor'u 2-1 Yendi

Kırşehir Belediyespor deplasmanda güçü rakibi Van Spor'u 2-1 yenerek 3 maçlık mağlubiyet serisine son verdi.

Son haftalarda aldığı üst üste mağlubiyetler ile birlikte puan kaybı yaşayan ve ilk sıralardan 6. sıraya gerileyen temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, TFF 2. Ligin 27. haftasında 3. sıradaki Van Spor'a konuk oldu.Van Atatürk stadyumunda oynana karşılaşmanın henüz 1. dakikasında golcü oyuncu Üstün Bilgi'nin attığı golle yeşil beyazlılar 1-0 öne geçti.Bu golde 2 dakika sonra ev sahibi ekip Sedat Cengiz'in bulduğu golle skoru 1-1'e getirdi.     Maçta etkili oyununu sürdüren Kırşehir Belediyespor Mehmet Alaeddinoğlu'nun 15. dakikada kaydettiği golle maçta 2-1'lik üstünlük sağladı.İlk yarı bu skor ile sona erdi.Maçın 2. yarısında her iki takım da bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince maç da bu skor ile sona erdi.Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 46'ya yükseltirken ligde de 5. sıraya yükseldi .Van Spor ise 4. sıraya geriledi.     İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU       Fotoğraflar : Salih Hançer ( Kırşehir Çınar Gazetesi)
Kırşehir Belediyespor deplasmanda güçü rakibi Van Spor'u 2-1 yenerek 3 maçlık mağlubiyet serisine son verdi.

Son haftalarda aldığı üst üste mağlubiyetler ile birlikte puan kaybı yaşayan ve ilk sıralardan 6. sıraya gerileyen temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, TFF 2. Ligin 27. haftasında 3. sıradaki Van Spor'a konuk oldu.Van Atatürk stadyumunda oynana karşılaşmanın henüz 1. dakikasında golcü oyuncu Üstün Bilgi'nin attığı golle yeşil beyazlılar 1-0 öne geçti.Bu golde 2 dakika sonra ev sahibi ekip Sedat Cengiz'in bulduğu golle skoru 1-1'e getirdi.

 

 

Maçta etkili oyununu sürdüren Kırşehir Belediyespor Mehmet Alaeddinoğlu'nun 15. dakikada kaydettiği golle maçta 2-1'lik üstünlük sağladı.İlk yarı bu skor ile sona erdi.Maçın 2. yarısında her iki takım da bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince maç da bu skor ile sona erdi.Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 46'ya yükseltirken ligde de 5. sıraya yükseldi .Van Spor ise 4. sıraya geriledi.

 

 

İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU

 

 

 

Fotoğraflar : Salih Hançer ( Kırşehir Çınar Gazetesi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.