Kırşehir BİL Okulları Sınavlara Damga Vurdu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.08.2018 - 12:44, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir BİL Okulları Sınavlara Damga Vurdu

Kırşehir'în ilk yenilikçi okulu olan Kırşehir Bil Okulları sınavlardaki başarısıyla da adından söz ettiriyor.İlk mezunlarını veren Kırşehir BİL Koleji Fen Lisesi Üniversite giriş sınavı olan YKS'de Kırşehir birincisi oldu. Bünyesinde Anaokulu, İlköğretim , Fen ve Anadolu Liselerini bulunduran Kırşehir Bil Okulları geçtiğimiz yıl muhteşem bir kampüsle tüm birimlerini bir araya getirerek Anaokuldan başlayarak Üniversite öğrenimine kadar Eğitim ve Öğretim hizmeti sunmaya başlamıştı.Kırşehir Bil Okulları bir taraftan yenilikçi ve akılcı fiziki yatırımlarda bulunurken, başarılı ve hedefe götüren eğitimci kadrosuyla da başarılı sonuçlar elde ediyor. LİSELERE GEÇİŞ SINAVLARINDA LİDERLİK KOLTUĞUNU KAPTIRMIYOR Kırşehir Bil Okulları Lise giriş sınavlarında tüm okulları geride bırakarak birinci oldu.2015-2016 1. Dönem TEOG Sınavında 54 öğrencisiyle 609,619 puan alarak birinci olan Kırşehir BİL Okulları , aynı yıl 2. Dönem TEOG sınavında da 613,148 puan alarak en yakın rakibine yaklaşık 10 puanlık fark atarak birinci oldu.2016-2017 1. dönem TEOG Sınavında 63 öğrencisiyle 584,136 puan ortalamasını tutturan Kırşehir Bil Okulları birinci olurken en yakın rakibine yine 10 puanlık bir fark attı.Aynı yıl 2. dönem TEOG Sınavında ise rekor bir puan ortalaması olan 636,235 puanla yine liderlik koltuğuna oturdu.Kırşehir Bil Okulları bu yıl da Liselere giriş sınavı olan LGS'de yine birinci olarak liderlik koltuğunu yine kimseye kaptırmadı. KIRŞEHİR BİL KOLEJİ FEN LİSESİ BİRİNCİ OLDU Kırşehir BİL Koleji Fen Lisesi bu yıl ilk mezunlarını vermişti.YKS sınavına giren Fen Lisesi öğrencileri tüm liseleri geride bırakarak eğitim ve öğretim şehri Kırşehir'de liderlik ipini göğüsledi.Kırşehir BİL Okulları sadece eğitime olan yatırımları ile değil sınavlardaki başarıları ile de adından epey söz ettireceğe benziyor.  
Kırşehir'în ilk yenilikçi okulu olan Kırşehir Bil Okulları sınavlardaki başarısıyla da adından söz ettiriyor.İlk mezunlarını veren Kırşehir BİL Koleji Fen Lisesi Üniversite giriş sınavı olan YKS'de Kırşehir birincisi oldu.

Bünyesinde Anaokulu, İlköğretim , Fen ve Anadolu Liselerini bulunduran Kırşehir Bil Okulları geçtiğimiz yıl muhteşem bir kampüsle tüm birimlerini bir araya getirerek Anaokuldan başlayarak Üniversite öğrenimine kadar Eğitim ve Öğretim hizmeti sunmaya başlamıştı.Kırşehir Bil Okulları bir taraftan yenilikçi ve akılcı fiziki yatırımlarda bulunurken, başarılı ve hedefe götüren eğitimci kadrosuyla da başarılı sonuçlar elde ediyor. LİSELERE GEÇİŞ SINAVLARINDA LİDERLİK KOLTUĞUNU KAPTIRMIYOR Kırşehir Bil Okulları Lise giriş sınavlarında tüm okulları geride bırakarak birinci oldu.2015-2016 1. Dönem TEOG Sınavında 54 öğrencisiyle 609,619 puan alarak birinci olan Kırşehir BİL Okulları , aynı yıl 2. Dönem TEOG sınavında da 613,148 puan alarak en yakın rakibine yaklaşık 10 puanlık fark atarak birinci oldu.2016-2017 1. dönem TEOG Sınavında 63 öğrencisiyle 584,136 puan ortalamasını tutturan Kırşehir Bil Okulları birinci olurken en yakın rakibine yine 10 puanlık bir fark attı.Aynı yıl 2. dönem TEOG Sınavında ise rekor bir puan ortalaması olan 636,235 puanla yine liderlik koltuğuna oturdu.Kırşehir Bil Okulları bu yıl da Liselere giriş sınavı olan LGS'de yine birinci olarak liderlik koltuğunu yine kimseye kaptırmadı. KIRŞEHİR BİL KOLEJİ FEN LİSESİ BİRİNCİ OLDU Kırşehir BİL Koleji Fen Lisesi bu yıl ilk mezunlarını vermişti.YKS sınavına giren Fen Lisesi öğrencileri tüm liseleri geride bırakarak eğitim ve öğretim şehri Kırşehir'de liderlik ipini göğüsledi.Kırşehir BİL Okulları sadece eğitime olan yatırımları ile değil sınavlardaki başarıları ile de adından epey söz ettireceğe benziyor.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.