Kırşehir Emniyetinden Gasp ve Hırsızlık Uyarısı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.09.2017 - 18:20, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Emniyetinden Gasp ve Hırsızlık Uyarısı

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü , asayiş şube Müdürlüğü ekipleri huzur operasyonları kapsamında 8 kişinin yakalandığını duyurduğu açıkladı. Son zamanlarda ilimizde meydana gelen 1 yağma (gasp), 1  evden hırsızlık , 8 oto hırsızlığı , 2 iş yeri hırsızlığı ve 3 motosiklet hırsızlığı olayları ile ilgili olarak yapılan operasyonlar neticesinde hırsızlık ve yağma (gasp) olaylarına karışan şahısların eşkal ve kimlik bilgilerinin tespitinin ardından 8 şahıs yakalandığı belirtilen açıklamada haklarında işlem yapılan A.Ö, S.D , S.İ, O.K , Ü.Ş , H.D , ve M.B. isimli şahısların adli mercilere sevk edilmesinin ardından tutuklanarak e tipi ceza evine teslim edildiği bildirildi. APARTMAN KATLARINDA TANINMAYAN ŞAHISLAR VARSA BİLDİRİN Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada , ''Halkımızın bu gibi olaylar karşısında mağdur olmaması ve Kırşehir ilimizin huzurlu bir kent haline gelmesi için mahalle ve sokaklarda , apartman katlarında tanınmayan şahıs veya şahısların görülmesi halinde 155 polis imdat telefonuna bilgi vermeleri kamu yararına olacaktır.'' denildi.
Kırşehir Emniyet Müdürlüğü , asayiş şube Müdürlüğü ekipleri huzur operasyonları kapsamında 8 kişinin yakalandığını duyurduğu açıkladı.

Son zamanlarda ilimizde meydana gelen 1 yağma (gasp), 1  evden hırsızlık , 8 oto hırsızlığı , 2 iş yeri hırsızlığı ve 3 motosiklet hırsızlığı olayları ile ilgili olarak yapılan operasyonlar neticesinde hırsızlık ve yağma (gasp) olaylarına karışan şahısların eşkal ve kimlik bilgilerinin tespitinin ardından 8 şahıs yakalandığı belirtilen açıklamada haklarında işlem yapılan A.Ö, S.D , S.İ, O.K , Ü.Ş , H.D , ve M.B. isimli şahısların adli mercilere sevk edilmesinin ardından tutuklanarak e tipi ceza evine teslim edildiği bildirildi. APARTMAN KATLARINDA TANINMAYAN ŞAHISLAR VARSA BİLDİRİN Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada , ''Halkımızın bu gibi olaylar karşısında mağdur olmaması ve Kırşehir ilimizin huzurlu bir kent haline gelmesi için mahalle ve sokaklarda , apartman katlarında tanınmayan şahıs veya şahısların görülmesi halinde 155 polis imdat telefonuna bilgi vermeleri kamu yararına olacaktır.'' denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.