Kırşehir Esnaflarına Elektrikte İndirim

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.02.2020 - 15:17, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Esnaflarına Elektrikte İndirim

Merkezi Konya'da bulunan MEPAŞ, Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Kırşehir Sanayi ve Ticaret Odası ''Elektrik'' indirimi anlaşması yaptı. 01.04.2020 ile 31.03.2021 tarihleri arasında geçerli olacak 12 aylık anlaşmaya göre esnaf ve sanatkarlar odası ile sanayi ve ticaret odasına üye tüketicilere aktif enerji birim fiyat olarak 0,47 lira sabit fiyattan elektrik tedarik edilecek.Esnafın elektrik fatura tutarlarını azaltacak protokole MEPAŞ adına İşletme Sorumlusu Murat Yağmur , Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı adına Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk ve Kırşehir Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mustafa Yılmaz imza attı.

Merkezi Konya'da bulunan MEPAŞ, Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Kırşehir Sanayi ve Ticaret Odası ''Elektrik'' indirimi anlaşması yaptı.

01.04.2020 ile 31.03.2021 tarihleri arasında geçerli olacak 12 aylık anlaşmaya göre esnaf ve sanatkarlar odası ile sanayi ve ticaret odasına üye tüketicilere aktif enerji birim fiyat olarak 0,47 lira sabit fiyattan elektrik tedarik edilecek.Esnafın elektrik fatura tutarlarını azaltacak protokole MEPAŞ adına İşletme Sorumlusu Murat Yağmur , Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı adına Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk ve Kırşehir Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mustafa Yılmaz imza attı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.