Kırşehir FK'dan Kritik Deplasman Galibiyeti

SPOR 19.11.2023 - 16:38, Güncelleme: 19.11.2023 - 16:27
 

Kırşehir FK'dan Kritik Deplasman Galibiyeti

2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Kırşehir FK, deplasmanda Adıyaman FK'yı 2-1 mağlup etmeyi başardı.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kırşehir FK, geçtiğimiz hafta evinde Bucaspor ile 1-1 berabere kalmıştı.Türkiye Kupası'nda aldığı başarılı sonuçları son haftalardaki lig maçlarına da yansıtmaya başlayan yeşil beyazlılar, deplasmanda Adıyaman FK'ya konuk oldu. Maçın 33. dakikasında Tolga Şahin'in gole çevirdiği penaltı ile maçta 1-0 öne geçen Kırşehir FK, ilk yarı rakibine karşı etkili oldu. Adıyaman temsilcisi ikinci yarı için üst üste değişikliklere gitti.Maçın 61. dakikasında İbrahim Mirza Aral'ın attığı golle maçta skor dengelendi. Galibiyet için üst üste ataklar gerçekleştiren Kırşehir FK'da Cerem Talha Dinçer, maçın 86. dakikasında skoru tayin eden golü attı. Aldığı kritik deplasman galibiyeti ile puanını 12'ye yükselten yeşil beyazlılar 15. sıraya yükseldi. Galibiyetin ardından futbolcular, teknik ekip ve kulüp yönetimi büyük coşku yaşadı.   İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU :
2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Kırşehir FK, deplasmanda Adıyaman FK'yı 2-1 mağlup etmeyi başardı.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kırşehir FK, geçtiğimiz hafta evinde Bucaspor ile 1-1 berabere kalmıştı.Türkiye Kupası'nda aldığı başarılı sonuçları son haftalardaki lig maçlarına da yansıtmaya başlayan yeşil beyazlılar, deplasmanda Adıyaman FK'ya konuk oldu.

Maçın 33. dakikasında Tolga Şahin'in gole çevirdiği penaltı ile maçta 1-0 öne geçen Kırşehir FK, ilk yarı rakibine karşı etkili oldu.

Adıyaman temsilcisi ikinci yarı için üst üste değişikliklere gitti.Maçın 61. dakikasında İbrahim Mirza Aral'ın attığı golle maçta skor dengelendi.

Galibiyet için üst üste ataklar gerçekleştiren Kırşehir FK'da Cerem Talha Dinçer, maçın 86. dakikasında skoru tayin eden golü attı.

Aldığı kritik deplasman galibiyeti ile puanını 12'ye yükselten yeşil beyazlılar 15. sıraya yükseldi.

Galibiyetin ardından futbolcular, teknik ekip ve kulüp yönetimi büyük coşku yaşadı.

 

İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU :

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.