Kırşehir FSK Başkanı Çağatay Han Torun'dan Destek Çağrısı

SPOR 27.09.2023 - 20:26, Güncelleme: 28.09.2023 - 13:13
 

Kırşehir FSK Başkanı Çağatay Han Torun'dan Destek Çağrısı

​ Ligde üst üste puan kayıpları yaşayan Kırşehir FSK'nın Başkanı Çağatay Han Torun, iş insanlarının takıma destek vermediğini belirtti.Torun kendisini istifaya çağıranların değil takımın aldığı yenilgilerin canını yaktığını dile getirdi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Kırşehir Futbol Spor Kulübü (FSK) Başkanı Çağatay Han Torun, üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından kendisine yönelik istifa çağrılarına ilişkin yaptığı açıklamadal , '' Birşeyler terse gidince hemen ''yönetim istifa, hoca istifa''... ben de diyorum ki arkadaşlar , bu işi daha iyi yapabilecek ve ben şampiyonluk vadediyorum, 25 milyon TL bütçem var diyen birisi varsa devredelim.Biz tribünden gelen insanlarız biz bu takımın düşmanları değiliz ki.Biz bu takım sahipsiz kalmasın diye buradayız. Biz de başarısızlıkları izlemekten zevk almıyoruz.Beni istifaya çağıranlar benim canımı yakmıyor, benim canımı yenilgi yakıyor.Adam bağırıyor cahil, ''gel buraya hesap ver''. Sen kimsin de ben sana hesap veriyorum.Senin kaç kuruşun var içeride.Benim hesap vereceğim yer belli, yönetim kurulan hesap veririm.Bu kadar vicdansızlık, bu kadar adaletsizlik olmaz.Bu takım düştüğü zaman bir daha çıkması çok zor'' ifadelerini kullandı ve iş adamlarının takıma destek vermediğini belirtti.   ŞEHİRDEN TAKIMA DESTEK YOK Zor ve kısıtlı imkanlarla lige başladıklarını dile getiren Çağatay Han Torun, ''  Bu söylem üzerine herkes bizlere kulüp yöneticileri 'ağlıyor' deniliyor. Kırşehir ufak bir şehir. Fabrikalarımız ve büyük holdinglerimiz yok. Takımı ve sporu seven il yöneticileri esnaflar yok. 4 yıldır takımı götürüyoruz. Üst lig için bir kez play-off oynadık. Piyasayı biliyoruz. "Ben biliyorum" diyenler kadar sporu biliyorum. Şansımız olmadı, hakem hataları vardı. Alacak ve borçları yüklenerek takımı şampiyon yapacak varsa buyursun.Bu takım o sahaya çıksın diye yapılan fedakarlıklar var. Biz hocamıza ve takıma da çok güveniyoruz. Her para harcayan mutlaka başarılı olmuyor ama genele baktığınız zaman bütçesi büyük takımın, iyi sonuçlar, galibiyetler aldığını görüyoruz. Biz bir şeyler iyi olsun takım sahipsiz kalmasın diye buradayız. Ancak maalesef takıma maddi destek yok. Biz iş insanlarımızdan, şehrin idarecilerinden destek bekliyoruz. Takımın ayakta kalması için birlik beraberlikle hareket etmek lazım. Takıma verilecek destekler ile Kırşehir FSK, daha iyi yerlerde olacaktır'' ifadelerini kullandı.
​ Ligde üst üste puan kayıpları yaşayan Kırşehir FSK'nın Başkanı Çağatay Han Torun, iş insanlarının takıma destek vermediğini belirtti.Torun kendisini istifaya çağıranların değil takımın aldığı yenilgilerin canını yaktığını dile getirdi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Kırşehir Futbol Spor Kulübü (FSK) Başkanı Çağatay Han Torun, üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından kendisine yönelik istifa çağrılarına ilişkin yaptığı açıklamadal , '' Birşeyler terse gidince hemen ''yönetim istifa, hoca istifa''... ben de diyorum ki arkadaşlar , bu işi daha iyi yapabilecek ve ben şampiyonluk vadediyorum, 25 milyon TL bütçem var diyen birisi varsa devredelim.Biz tribünden gelen insanlarız biz bu takımın düşmanları değiliz ki.Biz bu takım sahipsiz kalmasın diye buradayız. Biz de başarısızlıkları izlemekten zevk almıyoruz.Beni istifaya çağıranlar benim canımı yakmıyor, benim canımı yenilgi yakıyor.Adam bağırıyor cahil, ''gel buraya hesap ver''. Sen kimsin de ben sana hesap veriyorum.Senin kaç kuruşun var içeride.Benim hesap vereceğim yer belli, yönetim kurulan hesap veririm.Bu kadar vicdansızlık, bu kadar adaletsizlik olmaz.Bu takım düştüğü zaman bir daha çıkması çok zor'' ifadelerini kullandı ve iş adamlarının takıma destek vermediğini belirtti.

 

ŞEHİRDEN TAKIMA DESTEK YOK

Zor ve kısıtlı imkanlarla lige başladıklarını dile getiren Çağatay Han Torun, ''  Bu söylem üzerine herkes bizlere kulüp yöneticileri 'ağlıyor' deniliyor. Kırşehir ufak bir şehir. Fabrikalarımız ve büyük holdinglerimiz yok. Takımı ve sporu seven il yöneticileri esnaflar yok. 4 yıldır takımı götürüyoruz. Üst lig için bir kez play-off oynadık. Piyasayı biliyoruz. "Ben biliyorum" diyenler kadar sporu biliyorum. Şansımız olmadı, hakem hataları vardı. Alacak ve borçları yüklenerek takımı şampiyon yapacak varsa buyursun.Bu takım o sahaya çıksın diye yapılan fedakarlıklar var. Biz hocamıza ve takıma da çok güveniyoruz. Her para harcayan mutlaka başarılı olmuyor ama genele baktığınız zaman bütçesi büyük takımın, iyi sonuçlar, galibiyetler aldığını görüyoruz. Biz bir şeyler iyi olsun takım sahipsiz kalmasın diye buradayız. Ancak maalesef takıma maddi destek yok. Biz iş insanlarımızdan, şehrin idarecilerinden destek bekliyoruz. Takımın ayakta kalması için birlik beraberlikle hareket etmek lazım. Takıma verilecek destekler ile Kırşehir FSK, daha iyi yerlerde olacaktır'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Doğruya Doğru
(27.09.2023 21:10 - #2934)
Orada şehrin simgesi Petlas isimli bir kuruluş var... Türkiye 'nin en büyük işletmeleri arasında en üst sıralarda... Milyar Dolarlık koskoca bir işletme, Kırşehirspora sponsor olup 25 milyon lira veremiyorsa,; yuh olsun onların kalıbına, lastiğine.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.