Kırşehir Haber Türk'ten Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Sabuncuoğlu'na Teşekkür Ziyareti

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2018 - 22:40, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Haber Türk'ten Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Sabuncuoğlu'na Teşekkür Ziyareti

Teröre karşı mücadelede yargı tamamlayıcıdır.İşte bu görevi layıkıyla yerine getiren isimlerden Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Sabuncuoğlu'nu makamında ziyaret ettik. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin teröre karşı verdiği mücadelede en önemli organ yargı çünkü yargı ; verilen mücadelenin cezalandırma ve caydırıcı kısmını oluşturuyor.Geçtiğimiz yıl Nisan ayında Kırşehir'de ki görevine başlayan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin Sabuncuoğlu terörle mücadele kapsamında verdiği kararlarla ve bu kararların hızla işlenmesi noktasında üstün hizmet gösteren isimlerden. Sabuncuoğlu, güvenlik güçlerimizin sahada canı pahasına verdiği mücadelenin boşa gitmediğini , terörle mücadelede çok iyi noktaya geldiklerini ve özellikle Kırşehir'de teröre büyük darbe vurduklarını açıkladı. Biz de Kırşehir Haber Türk olarak Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Sabuncuoğlu'nu makamında ziyaret ederek vermiş olduğu bu mücadeleden dolayı kendisine teşekkür plaketimizi sunduk. Ağırlama sırasında bize karşı göstermiş olduğu teveccühten dolayı kendisine bir kez daha teşekkür ederiz. Memleketin kendileri gibi devlet adamlarına ihtiyacı var. Ömer Duran
Teröre karşı mücadelede yargı tamamlayıcıdır.İşte bu görevi layıkıyla yerine getiren isimlerden Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Sabuncuoğlu'nu makamında ziyaret ettik.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin teröre karşı verdiği mücadelede en önemli organ yargı çünkü yargı ; verilen mücadelenin cezalandırma ve caydırıcı kısmını oluşturuyor.Geçtiğimiz yıl Nisan ayında Kırşehir'de ki görevine başlayan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin Sabuncuoğlu terörle mücadele kapsamında verdiği kararlarla ve bu kararların hızla işlenmesi noktasında üstün hizmet gösteren isimlerden. Sabuncuoğlu, güvenlik güçlerimizin sahada canı pahasına verdiği mücadelenin boşa gitmediğini , terörle mücadelede çok iyi noktaya geldiklerini ve özellikle Kırşehir'de teröre büyük darbe vurduklarını açıkladı. Biz de Kırşehir Haber Türk olarak Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Sabuncuoğlu'nu makamında ziyaret ederek vermiş olduğu bu mücadeleden dolayı kendisine teşekkür plaketimizi sunduk. Ağırlama sırasında bize karşı göstermiş olduğu teveccühten dolayı kendisine bir kez daha teşekkür ederiz. Memleketin kendileri gibi devlet adamlarına ihtiyacı var. Ömer Duran
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.