Kırşehir MEM'den, Skandal İddialara İlişkin Açıklama

EĞİTİM 18.07.2023 - 08:56, Güncelleme: 18.07.2023 - 08:45
 

Kırşehir MEM'den, Skandal İddialara İlişkin Açıklama

Kırşehir'e bağlı Mucur İlçesi'nde servisçilerin devleti zarar uğrattığına ilişkin haberlerin ardından Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü'nden açıklama geldi.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN YAPILAN AÇIKLAMADA ŞU İFADELERE YER VERİLDİ : 15 Temmuz 2023 tarihinde basında yer alan “Öğrenci Servisleri Milyonları Taşıyor" başlıklı haber gerçeği yansıtmamakta olup bahsi geçen konu ile ilgili olarak aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür. Bahsi geçen konuya ilişkin olarak ilimiz eğitim müfettişleri tarafından iki ayrı inceleme ve soruşturma yürütülmüş, bunlardan biri tamamlanarak öngörülen idari yaptırımlar geciktirilmeksizin uygulanmıştır. Diğer soruşturma ise bitme aşamasındadır. Konu hakkında bakanlık müfettişlerince de sürdürülen bir soruşturma olup tamamlanma aşamasındadır. Ayrıca konu hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bilirkişi tayin edilmiş olup, ilgililer hakkında inceleme devam etmektedir. Mevcut İlçe Milli Eğitim Müdürü emekli olduğundan, olayda bahsi geçen Mucur İlçe Milli Eğitim şube müdürü, geçici olarak vekâletten İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü yürütmüş olup 17.07.2023 tarihi itibari il merkezinden yeni görevlendirme yapılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Kırşehir'e bağlı Mucur İlçesi'nde servisçilerin devleti zarar uğrattığına ilişkin haberlerin ardından Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü'nden açıklama geldi.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN YAPILAN AÇIKLAMADA ŞU İFADELERE YER VERİLDİ :

15 Temmuz 2023 tarihinde basında yer alan “Öğrenci Servisleri Milyonları Taşıyor" başlıklı haber gerçeği yansıtmamakta olup bahsi geçen konu ile ilgili olarak aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür.
Bahsi geçen konuya ilişkin olarak ilimiz eğitim müfettişleri tarafından iki ayrı inceleme ve soruşturma yürütülmüş, bunlardan biri tamamlanarak öngörülen idari yaptırımlar geciktirilmeksizin uygulanmıştır. Diğer soruşturma ise bitme aşamasındadır.
Konu hakkında bakanlık müfettişlerince de sürdürülen bir soruşturma olup tamamlanma aşamasındadır.
Ayrıca konu hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bilirkişi tayin edilmiş olup, ilgililer hakkında inceleme devam etmektedir.
Mevcut İlçe Milli Eğitim Müdürü emekli olduğundan, olayda bahsi geçen Mucur İlçe Milli Eğitim şube müdürü, geçici olarak vekâletten İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü yürütmüş olup 17.07.2023 tarihi itibari il merkezinden yeni görevlendirme yapılmıştır.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.