Kırşehir Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.06.2018 - 15:29, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

24 Haziran seçimleri sonrasında Kırşehir milletvekili olmaya halk onayı alan Mustafa Kendirli (AK Parti) ve Metin İlhan (CHP) mazbatasını aldı.  Kırşehir Adalet Sarayına parti teşkilatı ile gelen AK Parti milletvekili Mustafa Kendirli, Türkiye'nin 24 Haziranda önemli bir seçim yaptığını ve seçimlerin herhangi bir problem olmadan huzur içerisinde geçtiğini söyledi. Milletvekili Mustafa Kendirli açıklamasında, "Bir aylık seçim surecimiz boyunca tüm siyasi partiler söyleyecekleri ni söylediler. Propagandalarını yaptılar ama son sözü 24 Haziran da milletimiz verdi.Milletimizin sandığa yansıyan iradesi ve tecellisi bizim başımızın üzerindedir. Biz milletimizin kararına sonuna kadar saygı duyacağız.Türkiye çok önemli bir seçim yaptı.Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçiş yapıldı. Yeni sistem Allah'ın izni ile hızlı ülkemizde daha hızlı bir sistemi başlatacak. Daha güçlü bir hükümet ile daha güçlü bir meclis ile çalışmalar daha hızlı bir şekilde devam edecek. Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili Metin İlhan ise mazbatasını aldıktan sonra yaptığı konuşmasında, "Çok zorlu bir seçim süreci atlattık. Bir ay süreyle işte sıkıntılı dönemlerimiz oldu. Ama bu sıkıntılı dönemleri çağdaş arkadaşımla beraber Cumhuriyet Halk Partisinin bütün ileri gelenleri Kadın Kolları, Gençlik Kollarıyla beraber bu dönemi atlattık. Buradan halkıma özellikle teşekkür etmek istiyorum. Çünkü bizi sonuna kadar desteklediler. Hep yanımızda oldular. Kazanmam için elimden geleni yaptılar. Oy veren vermeyen herkese çok teşekkür ederim. Meclise gittiğim zaman sadece oy verenlerin değil tüm Kırşehirlilerin milletvekili olacağım. İnşallah bunu orada göstereceğim. Elimden gelenin en iyisini de yapacağım. Buradan da söz veriyorum. Hepinize teşekkür ediyorum. Herkesin emeği çok büyük inşallah daha iyi yerlerde beraber görüşeceğiz. Teşekkürler"diye konuştu.
24 Haziran seçimleri sonrasında Kırşehir milletvekili olmaya halk onayı alan Mustafa Kendirli (AK Parti) ve Metin İlhan (CHP) mazbatasını aldı. 

Kırşehir Adalet Sarayına parti teşkilatı ile gelen AK Parti milletvekili Mustafa Kendirli, Türkiye'nin 24 Haziranda önemli bir seçim yaptığını ve seçimlerin herhangi bir problem olmadan huzur içerisinde geçtiğini söyledi. Milletvekili Mustafa Kendirli açıklamasında, "Bir aylık seçim surecimiz boyunca tüm siyasi partiler söyleyecekleri ni söylediler. Propagandalarını yaptılar ama son sözü 24 Haziran da milletimiz verdi.Milletimizin sandığa yansıyan iradesi ve tecellisi bizim başımızın üzerindedir. Biz milletimizin kararına sonuna kadar saygı duyacağız.Türkiye çok önemli bir seçim yaptı.Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçiş yapıldı. Yeni sistem Allah'ın izni ile hızlı ülkemizde daha hızlı bir sistemi başlatacak. Daha güçlü bir hükümet ile daha güçlü bir meclis ile çalışmalar daha hızlı bir şekilde devam edecek.

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili Metin İlhan ise mazbatasını aldıktan sonra yaptığı konuşmasında, "Çok zorlu bir seçim süreci atlattık. Bir ay süreyle işte sıkıntılı dönemlerimiz oldu. Ama bu sıkıntılı dönemleri çağdaş arkadaşımla beraber Cumhuriyet Halk Partisinin bütün ileri gelenleri Kadın Kolları, Gençlik Kollarıyla beraber bu dönemi atlattık. Buradan halkıma özellikle teşekkür etmek istiyorum. Çünkü bizi sonuna kadar desteklediler. Hep yanımızda oldular. Kazanmam için elimden geleni yaptılar. Oy veren vermeyen herkese çok teşekkür ederim. Meclise gittiğim zaman sadece oy verenlerin değil tüm Kırşehirlilerin milletvekili olacağım. İnşallah bunu orada göstereceğim. Elimden gelenin en iyisini de yapacağım. Buradan da söz veriyorum. Hepinize teşekkür ediyorum. Herkesin emeği çok büyük inşallah daha iyi yerlerde beraber görüşeceğiz. Teşekkürler"diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.