Kırşehir Sanayi Esnafından Acı Haber

YAŞAM 09.01.2024 - 12:08, Güncelleme: 09.01.2024 - 12:14
 

Kırşehir Sanayi Esnafından Acı Haber

Kılıçözü Sanayi esnaflarından Levent Yiğit, geçirdiği rahatsızlığın ardından tedavi için kaldırıldığı Almanya'da hayatını kaybetti.

Kılıçözü Sanayi Sitesi'nde Yiğit Kardeşler Otomotivin işletmecilerinden olan Levent Yiğit (43), geçtiğimiz günlerde fenalaşmıştı .Levent Yiğit ailesinin aldığı kararla tedavi edilmek üzere Almanya'ya sevk edildi.Burada yapılan tedaviye yanıt veremeyen Levent Yiğit, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu.Levent Yiğit'in acı haberi yakınlarını ve sanayi esnaflarını yasa boğdu.Kırşehir merkeze bağlı Karalar Köyü büfusuna kayıtlı olan Levent Yiğit'in naaşı defnedilmek üzere Kırşehir'e gönderildi. Levent Yiğit'in cenazesi 10 Ocak Çarşamba günü Ali Çam camiinde  öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Bağbaşı mezarlığında toprağa verilecek. Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet , kederli ailesine ise sabır ve baş sağlığı dileriz.
Kılıçözü Sanayi esnaflarından Levent Yiğit, geçirdiği rahatsızlığın ardından tedavi için kaldırıldığı Almanya'da hayatını kaybetti.

Kılıçözü Sanayi Sitesi'nde Yiğit Kardeşler Otomotivin işletmecilerinden olan Levent Yiğit (43), geçtiğimiz günlerde fenalaşmıştı . Levent Yiğit ailesinin aldığı kararla tedavi edilmek üzere Almanya'ya sevk edildi.Burada yapılan tedaviye yanıt veremeyen Levent Yiğit, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu.Levent Yiğit'in acı haberi yakınlarını ve sanayi esnaflarını yasa boğdu. Kırşehir merkeze bağlı Karalar Köyü büfusuna kayıtlı olan Levent Yiğit'in naaşı defnedilmek üzere Kırşehir'e gönderildi.

Levent Yiğit'in cenazesi 10 Ocak Çarşamba günü Ali Çam camiinde  öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Bağbaşı mezarlığında toprağa verilecek.

Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet , kederli ailesine ise sabır ve baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.