Kırşehir Türkiye Kupasında 3. Turda

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.09.2018 - 17:25, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Türkiye Kupasında 3. Turda

Türkiye Kupası 2. tur maçında evinde Nevşehir Belediyespor'u ağırlayan Kırşehir Belediyespor 2 kez geriye düştüğü maçı 3-2 alarak adını bir üst tura yazdırdı. Hafta içi müsabakası olmasına rağmen çok sayıda taraftarın da stadı doldurduğu maçın ilk yarının henüz 14. dakikasında Raif Uzuner'in attığı golle 1-0 öne geçen Nevşehir Belediyespor'a bu golden 2 dakika sonra Yeşil Beyazlıların başarılı orta saha oyuncusu Emre İşçiler cevap vererek maçı 1-1'e getiren golü attı.Maçın 21. dakikasında Nevşehir Belediyespor Hakan Doğan'ın attığı golle tekrar öne geçerek durumu 2-1'e getirdi.Tam ilk yarı bu skorla bitecek derken yine bir orta saha oyuncusu Turgay An maçın 45. dakikasında skoru eşitleyen golü attı. Maçın ilk yarısı 2-2'lik skorla sona ererken ikinci yarıda da kıyasıya bir mücadele vardı.Neyse ki Kırşehir Belediyespor'un başarılı defans oyuncusu Murat Şimşek hem maçı 3-2'ye getiren skoru hem de takımına galibiyeti getiren golü attı.Kırşehir Belediyespor aldığı bu galibiyetle Türkiye Kupasında adını 3. tura yazdırdı. Kupaya 3. Tur'dan itibaren Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Konyaspor, BB Erzurumspor, Ç.Rizespor ve Ankaragücü de dahil olacak. Bu 5 takımın yanı sıra Spor Toto 1. Lig ve TFF 2. Lig takımları da kuraya katılacak.
Türkiye Kupası 2. tur maçında evinde Nevşehir Belediyespor'u ağırlayan Kırşehir Belediyespor 2 kez geriye düştüğü maçı 3-2 alarak adını bir üst tura yazdırdı.

Hafta içi müsabakası olmasına rağmen çok sayıda taraftarın da stadı doldurduğu maçın ilk yarının henüz 14. dakikasında Raif Uzuner'in attığı golle 1-0 öne geçen Nevşehir Belediyespor'a bu golden 2 dakika sonra Yeşil Beyazlıların başarılı orta saha oyuncusu Emre İşçiler cevap vererek maçı 1-1'e getiren golü attı.Maçın 21. dakikasında Nevşehir Belediyespor Hakan Doğan'ın attığı golle tekrar öne geçerek durumu 2-1'e getirdi.Tam ilk yarı bu skorla bitecek derken yine bir orta saha oyuncusu Turgay An maçın 45. dakikasında skoru eşitleyen golü attı.

Maçın ilk yarısı 2-2'lik skorla sona ererken ikinci yarıda da kıyasıya bir mücadele vardı.Neyse ki Kırşehir Belediyespor'un başarılı defans oyuncusu Murat Şimşek hem maçı 3-2'ye getiren skoru hem de takımına galibiyeti getiren golü attı.Kırşehir Belediyespor aldığı bu galibiyetle Türkiye Kupasında adını 3. tura yazdırdı.

Kupaya 3. Tur'dan itibaren Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Konyaspor, BB Erzurumspor, Ç.Rizespor ve Ankaragücü de dahil olacak. Bu 5 takımın yanı sıra Spor Toto 1. Lig ve TFF 2. Lig takımları da kuraya katılacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.