Kırşehir Valisi Mete Buhara, Üniversite Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

EĞİTİM 13.12.2023 - 18:12, Güncelleme: 13.12.2023 - 18:05
 

Kırşehir Valisi Mete Buhara, Üniversite Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi İİBF Dekanı Prof. Dr. Nur Çetin'in konuğu olan Vali Hüdayar Mete Buhara, tecrübelerini üniversite öğrencileriyle paylaştı.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı tarafından düzenlenen programda, öğrencilere hitaben konuşan Vali H. Mete Buhara , “Öncelikle, ülkemizin gelecekteki idarecileri olacağına inandığımız siz kıymetli öğrencilerimizle bir arada bulunmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Değerli gençler, uluslararası ve farklı nitelikte düşünen bireyler haline gelmek elimizde. Çok okuyarak, çok çalışarak kendinizi geliştireceksiniz. Merak edip araştıracağız. Daima hep bir adım önde, ileride olma gayretinde olmalısınız. Bizler, toplumumuzun huzur ve güvenliği, kamu düzeninin sağlanması amacıyla görev yapıyoruz. Hizmetlerimizde vatandaş memnuniyeti esastır. Yatırımları yakından takip ediyor; erenler şehri, insan ocağı Kırşehir’de eğitimde marka kent olma özelliğini daha yukarılara taşımayı arzu ediyoruz. Bu ilde şehir kültürü var. Coğrafi konum itibariyle şanslı bir yerde. Kırşehir’de görev yapmaktan dolayı mutluyum. Diliyorum ki sizler de mezun olduktan sonra önemli yerlere gelerek güzel işlerde bulunacak ve uluslararası arenada ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceksiniz. Bizleri siz değerli gençlerimizle buluşturan fakülte dekanlığımıza da teşekkür ediyorum.” dedi. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Nur Çetin ise konuşmasında, “Bizleri kırmayarak fakültemize gelen ve öğrencilerimizle tecrübelerini paylaşarak nasihatlerde bulunan Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Bizlere ve öğrencilerimize rol model olacaksınız. Bugün sizinle bir arada bulunmaktan öğrencilerimiz kadar bizler de heyecanlıyız.” dedi. Program, Vali Buhara'nın öğrenciler tarafından kendisine yöneltilen soruları yanıtlayarak gençleri bilgilendirmesi ile devam etti.   
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi İİBF Dekanı Prof. Dr. Nur Çetin'in konuğu olan Vali Hüdayar Mete Buhara, tecrübelerini üniversite öğrencileriyle paylaştı.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı tarafından düzenlenen programda, öğrencilere hitaben konuşan Vali H. Mete Buhara , “Öncelikle, ülkemizin gelecekteki idarecileri olacağına inandığımız siz kıymetli öğrencilerimizle bir arada bulunmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Değerli gençler, uluslararası ve farklı nitelikte düşünen bireyler haline gelmek elimizde. Çok okuyarak, çok çalışarak kendinizi geliştireceksiniz. Merak edip araştıracağız. Daima hep bir adım önde, ileride olma gayretinde olmalısınız. Bizler, toplumumuzun huzur ve güvenliği, kamu düzeninin sağlanması amacıyla görev yapıyoruz. Hizmetlerimizde vatandaş memnuniyeti esastır. Yatırımları yakından takip ediyor; erenler şehri, insan ocağı Kırşehir’de eğitimde marka kent olma özelliğini daha yukarılara taşımayı arzu ediyoruz. Bu ilde şehir kültürü var. Coğrafi konum itibariyle şanslı bir yerde. Kırşehir’de görev yapmaktan dolayı mutluyum. Diliyorum ki sizler de mezun olduktan sonra önemli yerlere gelerek güzel işlerde bulunacak ve uluslararası arenada ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceksiniz. Bizleri siz değerli gençlerimizle buluşturan fakülte dekanlığımıza da teşekkür ediyorum.” dedi.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Nur Çetin ise konuşmasında, “Bizleri kırmayarak fakültemize gelen ve öğrencilerimizle tecrübelerini paylaşarak nasihatlerde bulunan Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Bizlere ve öğrencilerimize rol model olacaksınız. Bugün sizinle bir arada bulunmaktan öğrencilerimiz kadar bizler de heyecanlıyız.” dedi.

Program, Vali Buhara'nın öğrenciler tarafından kendisine yöneltilen soruları yanıtlayarak gençleri bilgilendirmesi ile devam etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Medyatik olmak ya da olmamak.
(14.12.2023 00:05 - #4102)
Öğrenciler birilerin kişisel reklam aracı olarak istismar edilmekten ne zaman kurtulacak? Her kademede o kadar istismar ediliyorlar ki.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.