Kırşehir Valisi Necati Şentürk , İsrail'i Çıldırttı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2018 - 10:36, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Valisi Necati Şentürk , İsrail'i Çıldırttı

Kırşehir Valisi Necati Şentürk  ''Kudüs'ü de alacağız, Musul'u da alacağız'' deyince başta İsrail basını olmak üzere yabancı basın Vali Şentürk'ü manşetlerine taşıdılar. 18 Mart etkinlikleri için Çanakkale'ye gönderilen 1000 öğrenci için Valilik önünde yaptığı konuşmasında eline Hz. Ali'ye ithaf olunan Zülfikar Kılıcını alan Vali Necati Şentürk, tekbir getirerek ''Afrin'i de alacağız ,  Münbiç'i de alacağız , Musul'a da gireceğiz ,  Kudüs'e de gireceğiz inşallah '' demişti.Kırşehirli muhabir Abdurrahman Dulkadir'in çektiği ve gazetemizde yayınlanan görüntülere ulaşan Kanal D Haber Vali Şentürk'ün görüntülerini tüm Türkiye ile paylaşmış ve bütün ulusal basında da yer bulmuştu. İSRAİL'İ ÇILDIRTTI Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ün görüntüleri sadece ulusal basında yer bulmadı.Başta İsrail basını olmak üzere yabancı basın da konuya yer verdi.İsrail gazeteleri özellikle Vali Şentürk'ün ''Kudüs'e de gireceğiz'' sözünü gündeme getirerek,  ''Türkiye'nin Kırşehir Valisi Kudüs'ü fethedeceğiz dedi '' manşetiyle okuyucularına duyurdu.Batı basını da özellikle Vali Şentürk'ün ''Kudüs'ü alacağız '' sözünü başlıklarına taşıyarak Türkiye'nin Kudüs'ü ve İsrail'i hedef aldığını okuyucularıyla paylaştılar. FRANSIZ HABER AJANSI AFP VALİ ŞENTÜRK'Ü MANŞETE TAŞIDI ARAP BASINI DA KAYITSIZ KALMADI  Arap gazeteleri de Vali Necati Şentürk'ün ''Kudüs'ü de alacağız'' sözlerini gündeme getirdi.Bazı Irak gazeteleri ise Vali Şentürk'ün ''Musul'u da alacağız'' sözünü ''Türk Valisi Musul'u hedef gösterdi diyerek eleştirdi. İŞTE KIRŞEHİR VALİSİ NECATİ ŞENTÜRK'ÜN İLK ÖNCE GAZETEMİZDE GÜNDEME GELEN O GÖRÜNTÜLERİ
Kırşehir Valisi Necati Şentürk  ''Kudüs'ü de alacağız, Musul'u da alacağız'' deyince başta İsrail basını olmak üzere yabancı basın Vali Şentürk'ü manşetlerine taşıdılar.

18 Mart etkinlikleri için Çanakkale'ye gönderilen 1000 öğrenci için Valilik önünde yaptığı konuşmasında eline Hz. Ali'ye ithaf olunan Zülfikar Kılıcını alan Vali Necati Şentürk, tekbir getirerek ''Afrin'i de alacağız ,  Münbiç'i de alacağız , Musul'a da gireceğiz ,  Kudüs'e de gireceğiz inşallah '' demişti.Kırşehirli muhabir Abdurrahman Dulkadir'in çektiği ve gazetemizde yayınlanan görüntülere ulaşan Kanal D Haber Vali Şentürk'ün görüntülerini tüm Türkiye ile paylaşmış ve bütün ulusal basında da yer bulmuştu. İSRAİL'İ ÇILDIRTTI Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ün görüntüleri sadece ulusal basında yer bulmadı.Başta İsrail basını olmak üzere yabancı basın da konuya yer verdi.İsrail gazeteleri özellikle Vali Şentürk'ün ''Kudüs'e de gireceğiz'' sözünü gündeme getirerek,  ''Türkiye'nin Kırşehir Valisi Kudüs'ü fethedeceğiz dedi '' manşetiyle okuyucularına duyurdu.Batı basını da özellikle Vali Şentürk'ün ''Kudüs'ü alacağız '' sözünü başlıklarına taşıyarak Türkiye'nin Kudüs'ü ve İsrail'i hedef aldığını okuyucularıyla paylaştılar. FRANSIZ HABER AJANSI AFP VALİ ŞENTÜRK'Ü MANŞETE TAŞIDI ARAP BASINI DA KAYITSIZ KALMADI  Arap gazeteleri de Vali Necati Şentürk'ün ''Kudüs'ü de alacağız'' sözlerini gündeme getirdi.Bazı Irak gazeteleri ise Vali Şentürk'ün ''Musul'u da alacağız'' sözünü ''Türk Valisi Musul'u hedef gösterdi diyerek eleştirdi. İŞTE KIRŞEHİR VALİSİ NECATİ ŞENTÜRK'ÜN İLK ÖNCE GAZETEMİZDE GÜNDEME GELEN O GÖRÜNTÜLERİ
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.