Kırşehir'de 200 Bin TL Değerinde Güvercin Çaldılar Serbest Kaldılar

ASAYİŞ 13.12.2023 - 18:02, Güncelleme: 13.12.2023 - 17:51
 

Kırşehir'de 200 Bin TL Değerinde Güvercin Çaldılar Serbest Kaldılar

Kırşehir'de 200 Bin TL'lik 100 Adet Güvercin çalan 2 kişi , serbest bırakıldı.

Kırşehir'de  Bahçelievler, Nasuhdede ve Kervansaray Mahallelerinde meydana gelen piyasa değeri yaklaşık olarak 200 bin TL olan 100’e yakın güvercin hırsızlığı olayı ile ilgili olarak; Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık-Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerince yapılan kamera analizleri ve istihbari çalışmalar neticesince olayı gerçekleştiren iki şüpheli tespit edilerek yakalandı.Olayla ilgili gözaltına alınan S.T, ve R.T.D,  çalınan  güvercinlerin evlerinin kömürlüğündeki kümeste sakladıklarını itiraf ettiler.Çalınan güvercinlerden 63'ü sahiplerine teslim edilirken Şüpheli şahıslardan birisi savcılık tarafından diğeri ise mahkemece adli kontrollü olarak serbest bırakıldı. .
Kırşehir'de 200 Bin TL'lik 100 Adet Güvercin çalan 2 kişi , serbest bırakıldı.

Kırşehir'de  Bahçelievler, Nasuhdede ve Kervansaray Mahallelerinde meydana gelen piyasa değeri yaklaşık olarak 200 bin TL olan 100’e yakın güvercin hırsızlığı olayı ile ilgili olarak;

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık-Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerince yapılan kamera analizleri ve istihbari çalışmalar neticesince olayı gerçekleştiren iki şüpheli tespit edilerek yakalandı.Olayla ilgili gözaltına alınan S.T, ve R.T.D,  çalınan  güvercinlerin evlerinin kömürlüğündeki kümeste sakladıklarını itiraf ettiler.Çalınan güvercinlerden 63'ü sahiplerine teslim edilirken Şüpheli şahıslardan birisi savcılık tarafından diğeri ise mahkemece adli kontrollü olarak serbest bırakıldı.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.