Kırşehir'de Akıl Almaz Sapkınlık

ASAYİŞ 01.01.2023 - 22:10, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Akıl Almaz Sapkınlık

Kırşehir'de son dönemde ayakları kesilen ve gözü oyulan kedi cesetleri bulunmaya başlandı.Söz konusu vakalara ilişkin bir klinik, ''aşk büyüsü'' için kedilerin bu şekilde vahşice katledildiğini ileri sürdü.

Kırşehir'de bir klinik tarafından yapılan paylaşımda , iki bacağı kesilmiş ve gözleri oyulmuş kedi fotoğrafı ile birlikte akıl almaz bir iddiada bulunuldu.Klinik söz konusu olay ile ilgili iddiasında, '' Sabah kliniğimize iki bacağı kesilmiş, gözü oyulmuş şekilde getirilen yvru kedimiz hepimizi derinden üzdü.Son zamanlarda ilimiz genelinde bacağı kesilen kedi vakaları çok arttı ! Sebebi için internette araştırma yaptığımızda ''aşk büyüsü'' için kullanıldığını gördük!Bunu yapan vicdan sahibi yoksunları umarız ki iki cihanda da yakanız bir araya gelmez.Şerefsiz haysiyet yoksunu insan müsveddeleri, kameralara bakıyoruz en kısa zamanda sizi bulacağız'' denildi. Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Haydi ekipleri de başlatılan inceleme karşısında pet shop işletmecisinin bulunduğu alanların tamamında yer alan kamera kayıtlarını incelemeye aldı.  
Kırşehir'de son dönemde ayakları kesilen ve gözü oyulan kedi cesetleri bulunmaya başlandı.Söz konusu vakalara ilişkin bir klinik, ''aşk büyüsü'' için kedilerin bu şekilde vahşice katledildiğini ileri sürdü.

Kırşehir'de bir klinik tarafından yapılan paylaşımda , iki bacağı kesilmiş ve gözleri oyulmuş kedi fotoğrafı ile birlikte akıl almaz bir iddiada bulunuldu.Klinik söz konusu olay ile ilgili iddiasında, '' Sabah kliniğimize iki bacağı kesilmiş, gözü oyulmuş şekilde getirilen yvru kedimiz hepimizi derinden üzdü.Son zamanlarda ilimiz genelinde bacağı kesilen kedi vakaları çok arttı ! Sebebi için internette araştırma yaptığımızda ''aşk büyüsü'' için kullanıldığını gördük!Bunu yapan vicdan sahibi yoksunları umarız ki iki cihanda da yakanız bir araya gelmez.Şerefsiz haysiyet yoksunu insan müsveddeleri, kameralara bakıyoruz en kısa zamanda sizi bulacağız'' denildi.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Haydi ekipleri de başlatılan inceleme karşısında pet shop işletmecisinin bulunduğu alanların tamamında yer alan kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.