Kırşehir'de Araması Bulunan Şahıslar Yakayı Ele Verdi

ASAYİŞ 27.11.2023 - 19:20, Güncelleme: 27.11.2023 - 21:30
 

Kırşehir'de Araması Bulunan Şahıslar Yakayı Ele Verdi

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği eş zamanlı operasyonlarla , işledikleri suçlardan dolayı aranan ve haklarında hapis kararı bulunan 17 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, haklarında hapis cezası bulunan ve aranan şahıslara yönelik başlatılan çalışma kapsamında, Kırşehir İl Emniyet Müdürüğü tarafından eş zamanlı operasyon düzenlendi.Aralarında 9 yıl 34 ay 15 gün ve 4 yıl 5 ay 18 gün kesinleşmiş hapis cezası olan şahısların da bulunduğu 'Kasten Yaralama', 'Silahla Tehdit', 'Kamu Malına Zarar', 'Güveni Kötüye Kullanma', 'Bilişim Yolu ile Hırsızlık' suçlarından araması olan şahıslar, gizlenmek için saklandıkları özel bölmelerde yakalandı. Yapılan operasyonlarda haklarında yakalama kararı bulunan şahısların bir kısmı kömürlükte, bir kısmı ise virane olarak değerlendirilen evlerde saklanırken yakayı ele verdiler. Emniyette ifadeleri alınan 17 kişiden A.K., F.Y., S.Ü., Ş.K., H.K. ve D.A. çıkarıldıkları adli birimlerce tutuklanarak Kırşehir E Tipi Cezaevine gönderildi.
Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği eş zamanlı operasyonlarla , işledikleri suçlardan dolayı aranan ve haklarında hapis kararı bulunan 17 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, haklarında hapis cezası bulunan ve aranan şahıslara yönelik başlatılan çalışma kapsamında, Kırşehir İl Emniyet Müdürüğü tarafından eş zamanlı operasyon düzenlendi.Aralarında 9 yıl 34 ay 15 gün ve 4 yıl 5 ay 18 gün kesinleşmiş hapis cezası olan şahısların da bulunduğu 'Kasten Yaralama', 'Silahla Tehdit', 'Kamu Malına Zarar', 'Güveni Kötüye Kullanma', 'Bilişim Yolu ile Hırsızlık' suçlarından araması olan şahıslar, gizlenmek için saklandıkları özel bölmelerde yakalandı.

Yapılan operasyonlarda haklarında yakalama kararı bulunan şahısların bir kısmı kömürlükte, bir kısmı ise virane olarak değerlendirilen evlerde saklanırken yakayı ele verdiler. Emniyette ifadeleri alınan 17 kişiden A.K., F.Y., S.Ü., Ş.K., H.K. ve D.A. çıkarıldıkları adli birimlerce tutuklanarak Kırşehir E Tipi Cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.