Kırşehir'de Buzlanma Sonucu Kaza ; 2 Ölü 1 Yaralı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.01.2018 - 10:36, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Buzlanma Sonucu Kaza ; 2 Ölü 1 Yaralı

Kırşehir’de otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kaza da 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise ağır yaralandı.  Alınan bilgiye göre Kırşehir-Kırıkkale yolu üzerinde Kırşehir istikametine seyir halindeki Ünal Akkoyun,’un kullandığı  otomobil, yoldaki buzlanma nedeniyle   sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrası yoldan çıkarak takla attı. Otomobil sürücüsü Ünal Akkoyun, ile birlikte otomobilde bulunan Nuri Özübek, Arif Uğur, yaralanarak Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Ünal Akkoyun, ve Nuri Özübek , burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Arif Uğur,’nun ise durumunun ağır olduğu tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Kırşehir’de otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kaza da 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise ağır yaralandı. 

Alınan bilgiye göre Kırşehir-Kırıkkale yolu üzerinde Kırşehir istikametine seyir halindeki Ünal Akkoyun,’un kullandığı  otomobil, yoldaki buzlanma nedeniyle   sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrası yoldan çıkarak takla attı. Otomobil sürücüsü Ünal Akkoyun, ile birlikte otomobilde bulunan Nuri Özübek, Arif Uğur, yaralanarak Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Ünal Akkoyun, ve Nuri Özübek , burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Arif Uğur,’nun ise durumunun ağır olduğu tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.