Kırşehir'de Çıkan Yangında 3 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.01.2020 - 08:31, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Çıkan Yangında 3 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Kırşehir'de bir apartmanda çıkan yangında 3 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Olay Medrese Mahallesinde meydana geldi.Taşkent Apartmanının 2. katında oturan yabancı uyrukluların ikamet ettiği dairede bulunan katalitik sobanın devrilmesiyle yangın çıktı.Çıkan alevler perdeleri de tutuşturarak bir anda büyürken 6 katlı apartmanda bulunan vatandaşlar panikle kendilerini dışarı attı.İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında Turhan Yalçınkaya (29) Fatma Nur Yalçınkaya (17) ve Bilal Ceylan (55), apartman önünde bekletilen ambulansla Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınanların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kırşehir'de bir apartmanda çıkan yangında 3 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Olay Medrese Mahallesinde meydana geldi.Taşkent Apartmanının 2. katında oturan yabancı uyrukluların ikamet ettiği dairede bulunan katalitik sobanın devrilmesiyle yangın çıktı.Çıkan alevler perdeleri de tutuşturarak bir anda büyürken 6 katlı apartmanda bulunan vatandaşlar panikle kendilerini dışarı attı.İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında Turhan Yalçınkaya (29) Fatma Nur Yalçınkaya (17) ve Bilal Ceylan (55), apartman önünde bekletilen ambulansla Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınanların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.