Kırşehir'de Geçen Olay Sosyal Medyada Rekor Kırdı

YAŞAM 19.02.2024 - 01:30, Güncelleme: 19.02.2024 - 01:13
 

Kırşehir'de Geçen Olay Sosyal Medyada Rekor Kırdı

Kırşehir'de bir vatandaş tarafından çekilen duygusal video sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kırşehir bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntüde yaşlı bir amca eşinin evi terk ettiğini düşünerek yanlız bırakıldığı hissine kapılıyor.Kameraya alan vatandaş ise çeşitli sorularla amcayı konuşturarak derdini anlamaya çalışıyor.Amca ise eşinin kendisini bırakıp gittiğini ama nedenini bilmediğini belirtiyor.Kapıya doğru yönelen amca orada eşiyle karşılaşıyor ve şaşkınlıkla mutluluğu bir arada yaşıyor.Amca , '' gurban olurum sana ben'' derken eşinin, ''ne diyon deli, deli soyka'' demesi ise tebessüm ettiriyor.Amca ise eşini eve bırakan vatandaşa teşekkür ediyor.Video sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı ve milyonlarca kez izlendi.Kırşehir Haber Türk'ün instagram sayfasında 3,5 milyon izlenen ve sosyal medyada gündem oluşturan video izleyenleri hem duygulandırdı hem de yüzleri güldürdü.
Kırşehir'de bir vatandaş tarafından çekilen duygusal video sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kırşehir bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntüde yaşlı bir amca eşinin evi terk ettiğini düşünerek yanlız bırakıldığı hissine kapılıyor.Kameraya alan vatandaş ise çeşitli sorularla amcayı konuşturarak derdini anlamaya çalışıyor.Amca ise eşinin kendisini bırakıp gittiğini ama nedenini bilmediğini belirtiyor.Kapıya doğru yönelen amca orada eşiyle karşılaşıyor ve şaşkınlıkla mutluluğu bir arada yaşıyor.Amca , '' gurban olurum sana ben'' derken eşinin, ''ne diyon deli, deli soyka'' demesi ise tebessüm ettiriyor.Amca ise eşini eve bırakan vatandaşa teşekkür ediyor.Video sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı ve milyonlarca kez izlendi. Kırşehir Haber Türk'ün instagram sayfasında 3,5 milyon izlenen ve sosyal medyada gündem oluşturan video izleyenleri hem duygulandırdı hem de yüzleri güldürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.