Kırşehir'de Güz Dönem Kurslarına Büyük İlgi

EĞİTİM 09.10.2023 - 10:25, Güncelleme: 09.10.2023 - 10:31
 

Kırşehir'de Güz Dönem Kurslarına Büyük İlgi

Kırşehir Belediyesi bünyesinde Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi ve Aile Yaşam Merkezi kursları başladı.Kurslara yoğun ilgi olduğu ifade edildi.

Güz dönemi kurslarına yoğun ilgi olduğunu dile getiren Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, konuyla ilgili olarak şunları ifade etti: “18-30 Eylül 2023 tarihinde Kırşehir Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle yaptığımız ve Güz Dönemi için Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde kayıt aldığımız; Geleneksel El Sanatları, Görsel Sanatlar, Kişisel Gelişim ve Müzik dallarında kurslarımız başladı. Aile Yaşam Merkezi Güz Dönemi Kurs Kayıtları ise 18-29 Eylül tarihleri arasında alınmıştı. Kırşehir'de yaşayan ve okuyan gençlerimiz, kadınlar ve çocuklar için kültürel, sanatsal ve sosyal gelişiminin desteklendiği; farklı alanlardaki kurslarla her kesime hitap eden Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi ve Aile Yaşam Merkezimiz, Güz Döneminde de kurslarına hız kesmeden devam ediyor. Açtığımız kurslarımızın önceki dönemlerde de Kırşehirli hemşehrilerimiz tarafından yoğun ilgi gördüğüne şahit olduk. Kurslarımızla Kırşehir’de sosyal hayata zenginlik katarak farklılık yaratıyoruz. Kırşehir’in çağdaş bir şehir olma yolunda önemli adımlarından biri olarak gördüğümüz “Sosyal Belediyecilik’ anlayışımızın en güzel örneklerinden biri de kuşkusuz bu ve buna benzer kurs merkezlerimizdir.”  
Kırşehir Belediyesi bünyesinde Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi ve Aile Yaşam Merkezi kursları başladı.Kurslara yoğun ilgi olduğu ifade edildi.

Güz dönemi kurslarına yoğun ilgi olduğunu dile getiren Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, konuyla ilgili olarak şunları ifade etti:


“18-30 Eylül 2023 tarihinde Kırşehir Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle yaptığımız ve Güz Dönemi için Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde kayıt aldığımız; Geleneksel El Sanatları, Görsel Sanatlar, Kişisel Gelişim ve Müzik dallarında kurslarımız başladı. Aile Yaşam Merkezi Güz Dönemi Kurs Kayıtları ise 18-29 Eylül tarihleri arasında alınmıştı.
Kırşehir'de yaşayan ve okuyan gençlerimiz, kadınlar ve çocuklar için kültürel, sanatsal ve sosyal gelişiminin desteklendiği; farklı alanlardaki kurslarla her kesime hitap eden Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi ve Aile Yaşam Merkezimiz, Güz Döneminde de kurslarına hız kesmeden devam ediyor. Açtığımız kurslarımızın önceki dönemlerde de Kırşehirli hemşehrilerimiz tarafından yoğun ilgi gördüğüne şahit olduk. Kurslarımızla Kırşehir’de sosyal hayata zenginlik katarak farklılık yaratıyoruz. Kırşehir’in çağdaş bir şehir olma yolunda önemli adımlarından biri olarak gördüğümüz “Sosyal Belediyecilik’ anlayışımızın en güzel örneklerinden biri de kuşkusuz bu ve buna benzer kurs merkezlerimizdir.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.