Kırşehir'de Kar Tatili Yok

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.02.2020 - 23:16, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Kar Tatili Yok

Kırşehir'de gün içinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları ile birlikte veliler okulların tatil edilip edilmeyeceğini araştırmaya başladılar. Valilik kaynaklarından edinilen bilgiye göre 12 Şubat 2020 (Çarşamba) günü için alınmış bir tatil kararı yok.Yani ilk ve orta öğretim okulları yarın için eğitim ve öğretimlerine devam edecek. DİĞER İLLERDEN YAPILAN KAR TATİLİ AÇIKLAMALARI RİZE'DE YARIN OKULLAR TATİL Rize Valisi Kemal Çeber, il genelinde yoğun buzlanma ve muhtemel riskler nedeniyle eğitime 1 gün ara verildiğini bildirdi. GİRESUN'DA EĞİTİM ÖĞRETİME ARAGiresun'da olumsuz hava koşulları sebebiyle bazı okullarda yarın eğitime ara verildi.Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kar ve olumsuz hava koşullarından dolayı Çanakçı, Eynesil, Doğankent, Görele, Güce, Tirebolu ve Yağlıdere ilçeleri genelinde eğitim öğretime yarın ara verildiği belirtildi.Merkez ilçe, Dereli, Espiye ve Keşap ilçe merkezlerinde ise eğitim öğretime devam edileceği, taşımalı olarak gelen öğrencilerin izinli sayılacağı aktarılan açıklamada, bu ilçelere bağlı köy okullarında ise eğitime aynı gün ara verildiği kaydedildi. ORDU'DA EĞİTİME KAR ENGELİ Ordu Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava şartları nedeniyle il genelinde eğitime bir gün daha ara verildiği duyuruldu. TRABZON'DA OKULLAR 1 GÜN TATİL EDİLDİ Valilikten yapılan açıklamada, Trabzon genelinde yaygın olarak devam eden buzlanma ve don nedeniyle ulaşımda meydana gelmesi muhtemel aksaklıklar göz önünde bulundurularak 12 Şubat Çarşamba günü, ilk ve orta dereceli okullarda, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile halk eğitim merkezlerinde, eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildiği belirtildi. BİTLİS'TE OKULLAR YARIN TATİL Bitlis il merkezi ve Tatvan ilçesinde okullar yarın için tatil edildi. TOKAT'IN 4 İLÇESİNDE EĞİTİM ÖĞRETİME ARA Tokat’ın 4 ilçesinde, kar yağışı ve tipi nedeniyle taşımalı sistemle eğitim yarın tatil edildi.Tokat’ın Turhal, Yeşilyurt, Zile ve Artova ilçelerinde olumsuz hava şartları nedeniyle taşımalı eğitim kapsamında olan öğrencilerin yarinki eğitimine bir gün ara verildi. Tatil kararı İlçe Kaymakamlıkları tarafından alındı. VAN'DA OKULLAR TATİL Van merkez ve ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle, okullar yarın için tatil edilirken, kamu kurumlarında görevli engelli ve hamile kadınlarda aynı gün idari izinli sayıldı. SİVAS'TA VALİLİĞİ DUYURDU Sivas’ta soğuk ve kar yağışı nedeniyle okullar bir gün süre ile tatil edildi. ANKARA, ESKİŞEHİR VE DİĞER İLLERDE OKULLAR TATİL Mİ? Meteoroloji'den yapılan değerlendirmelere göre Ankara'da yarın sabah saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı öğle saatlerinden sonra hafif yağmurlu olacak. Eskişehir'de de yarın kar etkili olacakAnkara, Eskişehir ve diğer iller için henüz resmi kar tatili açıklaması gelmedi. Konuyla ilgili ayrıntılar geldiği zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

Kırşehir'de gün içinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları ile birlikte veliler okulların tatil edilip edilmeyeceğini araştırmaya başladılar.

Valilik kaynaklarından edinilen bilgiye göre 12 Şubat 2020 (Çarşamba) günü için alınmış bir tatil kararı yok.Yani ilk ve orta öğretim okulları yarın için eğitim ve öğretimlerine devam edecek.

DİĞER İLLERDEN YAPILAN KAR TATİLİ AÇIKLAMALARI

RİZE'DE YARIN OKULLAR TATİL
Rize Valisi Kemal Çeber, il genelinde yoğun buzlanma ve muhtemel riskler nedeniyle eğitime 1 gün ara verildiğini bildirdi.
GİRESUN'DA EĞİTİM ÖĞRETİME ARA

Giresun'da olumsuz hava koşulları sebebiyle bazı okullarda yarın eğitime ara verildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kar ve olumsuz hava koşullarından dolayı Çanakçı, Eynesil, Doğankent, Görele, Güce, Tirebolu ve Yağlıdere ilçeleri genelinde eğitim öğretime yarın ara verildiği belirtildi.

Merkez ilçe, Dereli, Espiye ve Keşap ilçe merkezlerinde ise eğitim öğretime devam edileceği, taşımalı olarak gelen öğrencilerin izinli sayılacağı aktarılan açıklamada, bu ilçelere bağlı köy okullarında ise eğitime aynı gün ara verildiği kaydedildi. ORDU'DA EĞİTİME KAR ENGELİ 

Ordu Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava şartları nedeniyle il genelinde eğitime bir gün daha ara verildiği duyuruldu.


TRABZON'DA OKULLAR 1 GÜN TATİL EDİLDİ 

Valilikten yapılan açıklamada, Trabzon genelinde yaygın olarak devam eden buzlanma ve don nedeniyle ulaşımda meydana gelmesi muhtemel aksaklıklar göz önünde bulundurularak 12 Şubat Çarşamba günü, ilk ve orta dereceli okullarda, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile halk eğitim merkezlerinde, eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildiği belirtildi.
BİTLİS'TE OKULLAR YARIN TATİL 

Bitlis il merkezi ve Tatvan ilçesinde okullar yarın için tatil edildi. TOKAT'IN 4 İLÇESİNDE EĞİTİM ÖĞRETİME ARA 

Tokat’ın 4 ilçesinde, kar yağışı ve tipi nedeniyle taşımalı sistemle eğitim yarın tatil edildi.

Tokat’ın Turhal, Yeşilyurt, Zile ve Artova ilçelerinde olumsuz hava şartları nedeniyle taşımalı eğitim kapsamında olan öğrencilerin yarinki eğitimine bir gün ara verildi. Tatil kararı İlçe Kaymakamlıkları tarafından alındı. VAN'DA OKULLAR TATİL 

Van merkez ve ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle, okullar yarın için tatil edilirken, kamu kurumlarında görevli engelli ve hamile kadınlarda aynı gün idari izinli sayıldı.

SİVAS'TA VALİLİĞİ DUYURDU 
Sivas’ta soğuk ve kar yağışı nedeniyle okullar bir gün süre ile tatil edildi.
ANKARA, ESKİŞEHİR VE DİĞER İLLERDE OKULLAR TATİL Mİ? 

Meteoroloji'den yapılan değerlendirmelere göre Ankara'da yarın sabah saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı öğle saatlerinden sonra hafif yağmurlu olacak. Eskişehir'de de yarın kar etkili olacak

Ankara, Eskişehir ve diğer iller için henüz resmi kar tatili açıklaması gelmedi. Konuyla ilgili ayrıntılar geldiği zaman haberlerimizde yer vereceğiz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.