Kırşehir'de Korona Virüs Şüphesi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2020 - 20:49, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Korona Virüs Şüphesi

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şüpheli hasta nedeniyle hastane personeli maskeli önlem aldı. Edinilen bilgiye göre Acil servise ağır gribal enfeksiyon şikayetiyle gelen bir vatandaş acil servis bölümünü alarma geçirdi.Hasta tedavi altına alınırken ''Korona'' virüs şüphesi nedeniyle bütün acil servis personeline maske dağıtıldı.Hastane personelinin maske takmasına rağmen hastaneye gelen hasta ve yakınlarına ise maske verilmemesi dikkat çekti. HASTA TABURCU EDİLDİ Sivas'tan Kırşehir'e kız istemek için geldiği öğrenilen hasta ile ilgili yapılan teşhislerde hastanın ağır gribal enfeksiyon geçirdiği tespit edildi ve tedavisinin ardından taburcu edildi.

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şüpheli hasta nedeniyle hastane personeli maskeli önlem aldı.

Edinilen bilgiye göre Acil servise ağır gribal enfeksiyon şikayetiyle gelen bir vatandaş acil servis bölümünü alarma geçirdi.Hasta tedavi altına alınırken ''Korona'' virüs şüphesi nedeniyle bütün acil servis personeline maske dağıtıldı.Hastane personelinin maske takmasına rağmen hastaneye gelen hasta ve yakınlarına ise maske verilmemesi dikkat çekti.

HASTA TABURCU EDİLDİ

Sivas'tan Kırşehir'e kız istemek için geldiği öğrenilen hasta ile ilgili yapılan teşhislerde hastanın ağır gribal enfeksiyon geçirdiği tespit edildi ve tedavisinin ardından taburcu edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.