Kırşehir'de Kudüs'e Destek Konvoyu

DÜNYA 09.04.2023 - 02:50, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Kudüs'e Destek Konvoyu

İsrail tarafından Mescid-i Aksa'ya düzenlenen saldırı konvoy ve miting ile protesto edildi.

İsrail polisinin, Mescid-i Aksa'daki Müslümanlara ses bombası, kauçuk kaplı mermi ve coplarla orantısız güç kullanarak iki gece üst üste müdahale etmesi işgal altındaki Doğu Kudüs'te gerilimi tırmandırmış, olayların çıkmasına yol açmıştı.Yaşanan olaylar Türkiye'de büyük yankı uyandırdı ve İsrail zalimliğine yönelik çok sayıda açıklama yapılarak yaşananlar protesto edildi.     Kırşehir'de birçok STK ortak şekilde saat 22:00'de Kudüs'teki müslümanlara destek olmak için bir araya geldi.Filistinli müslümanlara destek vermek ve İsrail'in Mescid-i Aksa'da müslümanlara yönelik şiddet uygulamalarını protesto etmek için onlarca araç Kırşehir'de konvoy oluşturdu.     Konvoyun ardından Terme Caddesi'nde bulunan park alanı önünde Anadolu Gençlik Derneği tarafından basın açıklaması gerçekleştirildi.
İsrail tarafından Mescid-i Aksa'ya düzenlenen saldırı konvoy ve miting ile protesto edildi.

İsrail polisinin, Mescid-i Aksa'daki Müslümanlara ses bombası, kauçuk kaplı mermi ve coplarla orantısız güç kullanarak iki gece üst üste müdahale etmesi işgal altındaki Doğu Kudüs'te gerilimi tırmandırmış, olayların çıkmasına yol açmıştı.Yaşanan olaylar Türkiye'de büyük yankı uyandırdı ve İsrail zalimliğine yönelik çok sayıda açıklama yapılarak yaşananlar protesto edildi.

 

 

Kırşehir'de birçok STK ortak şekilde saat 22:00'de Kudüs'teki müslümanlara destek olmak için bir araya geldi.Filistinli müslümanlara destek vermek ve İsrail'in Mescid-i Aksa'da müslümanlara yönelik şiddet uygulamalarını protesto etmek için onlarca araç Kırşehir'de konvoy oluşturdu.

 

 

Konvoyun ardından Terme Caddesi'nde bulunan park alanı önünde Anadolu Gençlik Derneği tarafından basın açıklaması gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.