Kırşehir'de Kuyumcu Soygunu

ASAYİŞ 18.11.2023 - 18:53, Güncelleme: 20.11.2023 - 12:06
 

Kırşehir'de Kuyumcu Soygunu

Kırşehir'de bir kuyumcudan 11 alyans çalan 1'i kadın 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık olayı uzun çarşı'da meydana geldi.Hamdi Yüksel'e ait kuyumcu dükkanına müşteri olarak gelen 1'i kadın 3 kişi, tezgah üzerine çıkarılan alyansların 11'ini aldı ve kaçtı.Yüksel'in şikayeti üzerine harekete geçen polis ekipleri 3 kişinin kimliğini belirledi.Şüpheliler E.K, E.S. ve E.S, kent merkezindeki ikametlerine düzenlenen operasyonda yakalandı, çaldıkları 11 alyanstan 9'u ele geçirildi.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, hakimlikçe tutuklandı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Hamdi Yüksel, "İş yerime bir kadın ve 2 erkek geldi. Biri alyans çalmaya çalışırken fark ettik, o karmaşada diğerleri de 10 alyansı alıp kaçtı. Koştuk ama yakalayamadık. Şikayetçi olduk. Polis aynı gün yakaladı. Polisler büyük bir gayret sarf etti, Allah razı olsun." diye konuştu.
Kırşehir'de bir kuyumcudan 11 alyans çalan 1'i kadın 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık olayı uzun çarşı'da meydana geldi.Hamdi Yüksel'e ait kuyumcu dükkanına müşteri olarak gelen 1'i kadın 3 kişi, tezgah üzerine çıkarılan alyansların 11'ini aldı ve kaçtı.Yüksel'in şikayeti üzerine harekete geçen polis ekipleri 3 kişinin kimliğini belirledi.Şüpheliler E.K, E.S. ve E.S, kent merkezindeki ikametlerine düzenlenen operasyonda yakalandı, çaldıkları 11 alyanstan 9'u ele geçirildi.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, hakimlikçe tutuklandı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Hamdi Yüksel, "İş yerime bir kadın ve 2 erkek geldi. Biri alyans çalmaya çalışırken fark ettik, o karmaşada diğerleri de 10 alyansı alıp kaçtı. Koştuk ama yakalayamadık. Şikayetçi olduk. Polis aynı gün yakaladı. Polisler büyük bir gayret sarf etti, Allah razı olsun." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.