Kırşehir'de Nostaljik Arabalı Sinema Etkinliğine Büyük İlgi

ÇOCUK 07.07.2020 - 23:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Nostaljik Arabalı Sinema Etkinliğine Büyük İlgi

Kırşehir'de Belediye tarafından organize edilen ''Nostaljik Arabalı Sinema'' etkinliği büyük ilgi gördü.Başkan Selahattin Ekicioğlu ücretsiz sinema keyfini çıkaran vatandaşlara patlamış mısır ve gazoz ikram etti.

Kırşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında "Eşek Kral" filminin gösterimi için eski sanayi sitesi alanında nostaljik "arabalı sinema" etkinliği düzenledi.     Rüzgar nedeniyle filmin yansıtılacağı perde yıkılıp kullanılamaz hale gelince alanın yanındaki Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nin duvarı perde olarak değerlendirildi.Film, beyaz renkteki kültür ve sanat merkezi duvarına yansıtılarak gösterim gerçekleştirildi.     Araçlarıyla alana gelen vatandaşlar, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi duvarına yansıtılan filmi izleyerek vakit geçirdi. Aileleriyle etkinliğe katılan bazı çocuklar da arabaların üstüne çıkarak filmi farklı bir ortamda izledi.     Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, etkinliğe katılan vatandaşlara patlamış mısır ve gazoz ikram etti.
Kırşehir'de Belediye tarafından organize edilen ''Nostaljik Arabalı Sinema'' etkinliği büyük ilgi gördü.Başkan Selahattin Ekicioğlu ücretsiz sinema keyfini çıkaran vatandaşlara patlamış mısır ve gazoz ikram etti.

Kırşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında "Eşek Kral" filminin gösterimi için eski sanayi sitesi alanında nostaljik "arabalı sinema" etkinliği düzenledi.

 

 

Rüzgar nedeniyle filmin yansıtılacağı perde yıkılıp kullanılamaz hale gelince alanın yanındaki Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nin duvarı perde olarak değerlendirildi.Film, beyaz renkteki kültür ve sanat merkezi duvarına yansıtılarak gösterim gerçekleştirildi.

 

 

Araçlarıyla alana gelen vatandaşlar, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi duvarına yansıtılan filmi izleyerek vakit geçirdi. Aileleriyle etkinliğe katılan bazı çocuklar da arabaların üstüne çıkarak filmi farklı bir ortamda izledi.

 

 

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, etkinliğe katılan vatandaşlara patlamış mısır ve gazoz ikram etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.