Kırşehir'de Okullar Tatil Edildi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2019 - 22:01, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Okullar Tatil Edildi

Kırşehir genelinde (il , ilçe ve köylerde) kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar 09/01/2019 Çarşamba tatil edildi. Gece başlayan kar yağışı sornasında 08/01/2019 (salı günü) okulların tatil edildiği açıklanmıştı.Gün içinde devam eden yağış akşam saatlerinde kar ve tipinin de etkisiyle hava sıcaklığı da oldukça düştü.Olumsuz hava koşulları ile birlikte 09/01/2019 (Çarşamba) günü de Kırşehir genelinde (il ,ilçe ve köylerde) okulların tatil edildiği açıklandı. İŞTE VALİLİKTEN YAPILAN O AÇIKLAMA ''Yoğun kar yağışı ve aşırı buzlanma nedeniyle Kırşehir Valiliğimizce il genelinde 9 Ocak Çarşamba günü eğitime bir gün daha ara verilmiştir. Ayrıca hamile ve engelli çalışanlarımız da idari izinli sayılacaktır.''

Kırşehir genelinde (il , ilçe ve köylerde) kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar 09/01/2019 Çarşamba tatil edildi.

Gece başlayan kar yağışı sornasında 08/01/2019 (salı günü) okulların tatil edildiği açıklanmıştı.Gün içinde devam eden yağış akşam saatlerinde kar ve tipinin de etkisiyle hava sıcaklığı da oldukça düştü.Olumsuz hava koşulları ile birlikte 09/01/2019 (Çarşamba) günü de Kırşehir genelinde (il ,ilçe ve köylerde) okulların tatil edildiği açıklandı.

İŞTE VALİLİKTEN YAPILAN O AÇIKLAMA

''Yoğun kar yağışı ve aşırı buzlanma nedeniyle Kırşehir Valiliğimizce il genelinde 9 Ocak Çarşamba günü eğitime bir gün daha ara verilmiştir. Ayrıca hamile ve engelli çalışanlarımız da idari izinli sayılacaktır.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.